Dagens bild


Melodifestivalen! hell yeah!

Känner att jag är lite konstig. Nu händer så himla mycket i mitt liv hela tiden att jag inte hinner med / orkar blogga. Sen när jag har slödagar då inget händer då helt plötsligt får jag lust att skriva av mig. Men men, får väl skylla på att jag leker mystisk :P

Varit iväg och fikat, solat, nördat, handlat, och nu är min söta underbara bästa vän påväg över för vi ska se Melodifestivalen. Därefter ner och träffa André som jobbar natt, får passa på nu medans han är hemma. Sen dröjer det två veckor till nästa gång igen. Saknat honom som fan <3


Dagens bild


Yet one other day as the king

Idag har jag varit hos psykologen, han hade fått en signerad bok tillägnad sin fru och honom i julklapp. När han läste den hade han kommit och tänka på mig och ville därför låna ut den till mig. Wuuut?! Känns som jag fick låna någons barn eller fick en miljon for safe keeping typ. Ska bli intressant att se vad den handlar om.

Efter jag varit där så försökte jag få tag i Pernilla, men hon är lika svår som mig att få tag i ibland. Så fördev tiden på ett av mina favoritställen i stan.



Wayne's coffee och beställde in en Chai Latte <3

Smaarrigt.. ! Blev sugen igen nu bara för jag skulle googla fram en bild. Suck :P Därefter gick jag iväg till mitt gamla vanliga solställe nere på söder. Dem har ju fått två nya solarium där som är alltid lika underhållande. Det är en halvporrig kvinnoröst inspelad ... så jag ligger och trycker på knapparna då och då bara för jag är 12 år och tycker sånt är kul. :D

Vid något tillfälle innan jag visste om att det var talade solarium så skulle jag resa mig upp och hämta mobilen ur väskan som plingade till då säger solarie-tanten  " ap-ap-ap... man ska ligga still"  hahah...trodde jag skulle dö av skratt. :D



I denna maskinen bor hon!! Läskiga Porr-tanten. Varför känner man sig alltid som ett riktigt retard när man skrattar för sig själv? Saker är ju fortfarande roliga även om man är ensam, inte så att man skrattar för att andra ska höra att man uppskatta någon eller va?! ..eh.. nu spårar jag ur lite känner jag. Tillbaka till storyn.


Därefter så gick jag till bussarna för att invänta  el numbero 7 bussen hemåt. Men då fick jag äntligen svar av min kära madame som ville ses på Pistachia. Så jag vandrade dit istället (ordval:vandrade för det låter som jag gick mkt längre än över gatan som det faktiskt var) Förresten på tal om Pistachia, seriöst..fulare inredning och uniformer får man nog leta efter.




Äre snyggt eller? :D

Fantasifull som jag är beställde jag in en kaffe.. jajo.. för er som undrar så är det är därför jag sitter och bloggar klockan 5 på morgonen och inte kan somna. Det var en dålig plan OKEJ!? Jag erkänner..



Stackars söta Pernilla fick stå ut med att jag beklagade mig för fullt över att min musik är borta. Det är så himla skönt med henne ändå, vi har verkligen en speciell relation och kan snacka om saker som oftast bara hon och jag kan relatera till. Jag älskar verkligen dig gumman !
Satt och småsnackade en stund samtidigt som jag pillade på mobilen och såg att Dan skulle till GEC, så why not :) Blev en sväng förbi där också.

(Jag menar, man kan inte stanna "Off-GEC" för länge utan att tappa placering i listan, jag har ett rycke att upprätthålla här.)

Möttes av Mischo i kassan som säger " Ofta ni är här..." hahaha.. är det ett bra eller dåligt tecken?




Igår spelade jag mitt första League of Legends game någonsin, vi är extremt dåliga men vi lyckas vinna ändå på något sätt. Fråga mig inte hur.  The dreamteam uppsättningen bestod av Dan, Kristoffer, Mischo och jag.

När man hittar ett spel som är mer buggit än Heroes of Newerth då vet man att man har problem. Idag lyckades vi bara få igång ett game sen gav vi upp.


Har typ missat 10 saker i min dag men kommer inte på var/ när/ hur sen känns det inte sådär supr intressant heller :o




Satte på duschen på varmaste när jag kom hem och sen dök in med huvudet först i vattenstrålarna. Det var jäääätte skönt! Call me wild and crazy! men nästa gång tänker jag nog ta av mig glassögonen innan jag kliver in i duschen. Bara en liten idé jag har sådär..

Samt att mitt hår ser ut något i denna stilen just nu. Men man orkar ju inte bry sig jämt :)





Sweet dreams my little peps, and remember.. Inside castle voice only PLEASE!
GNGN









HippHipp Hurra!

Insåg precis att jag aldrig haft en blomma levande såhär länge, lilla Tom-Sven i fönstret fyller 3 månader snart <3 Lär vara hans fina namn som gett han tur

Dagens bild


Spotify Raped


Någon har varit inne på mitt spotify konto och tyckte det vore en rolig idé att radera alla låtar och byta namn på mina playlist. I did not. Now aj äm veri veri sad.






Dagens bild


Casual HoN

Testade spela lite Casual mode på HoN inatt med Marcus. Gäller skryta medans man kan speciellt i det där spelet vänder ju så himla fort.. heh, så jag tog printscreen innan jag feedar sönder mina fina stats. hihi


Dagens bild


all the coffee in colombia wont make me a morning person

Tvätt tid klockan 7.00, vilken sadist kom på den idén med att lägga ett pass där? Jag trodde förövrigt att old people gillade vara vaken såhär tidigt. Varför har dem inte tagit denna osköna tiden och gett mig kvällspasset.



Pamme är sjuk också så kan inte gå o störa henne :( This is gonna be a loooong day

GEC 2.0

Precis kommit innanför dörren, har suttit på GEC på nightgib.. ovanligt jag vet :D



Konstaterade att man skulle kunna omvandla gec genom att slå in väggen till gymmet (vem behöver ett gym?!) och göra sovsal, sen ha lite mer mat i cafet..

Grym affärside, jag hade ju flyttat in på heltid. :D



(skönaste bilden jag hittade på en sovsal)

Dagens bild


Dagens bild


Träffade Moonie irl

Då har jag träffat mitt all time crush irl, the one and only moonshield. Norrlänningen har äntligen hittat hem, dock till en annan tjej men jag får väl snällt vänta på min tur. HAH :D

Dagens bild


Dåligt med sympati


Lilla/blå/gula tår :,(

Tycker ni fötter är äckligt, vilket jag tycker så ska ni inte kolla in denna bilden på mina stackars små fötter :P Tror att jag kommer tappa min stortå nagel.. på båda fötterna. Lets hope not, men de ser värre o värre ut. Det skumma var att jag det var 2 veckor sedan jag blev trampad på fötterna men blåmärkena kom inte förrens denna veckan.. lite halv weird?




Dagens bild


Dagens bild


Stressa!

Påväg till bion blev det blev en kort tunnelbannetur(är det ens ett ord?) Men redan efter första stationen insåg Saelen att han glömt något så vi hoppade av och återvända hemåt.



Så blev riiiktig stressigt att hinna till bion så vi tog bilen istället men vi hann inte ändå i tid för det var lite krux med hitta parkering. Damn you people! Men tror inte vi missa något jätte viktig del i filmen. :P



jag firar alla hjärtansdag med mitt ex.. hum?




Shit vilken misskalkylering att jag råkar vara i Stockholm under alla hjärtans dag. HAH, jag är ju värdelös med att komma ihåg födelsedagar, årsdagar och sånna här speciella dagar. :P Micke verkar dock ha haft lika dålig koll på att denna dagen skulle dyka upp precis när jag är här som jag har haft. HAH vi är lika värdelösa båda två.

Men men, kommer nog bli helt okej dag ialf :D


Love & other drugs



Ikväll blir det bio på Filmstaden Sergel, gonna be niice. Blir ju till och med en kärleksfilm, hihi. Ska se Love & other drugs. Verkar ju ...ehum.. nice ... hahh














Mat koma



att jag aldrig lär mig... uuuuhhh ..mätt :<

Cosmonova

Idag har jag varit på Cosmonova som en riktig turist. Var många år sedan jag var där sist så det var fortfarande rätt häftig upplevelse.


besvikelsen är enorm :<

Sjukt besviken, sämsta melodifestival jag n å g o n s i n sett. Inte bara var bidragen enormt värdelösa utan programledarna sög balle dem också..


MELODIFESTIVAL deltävling 2

Tvingade iväg Micke till Ikea idag, såg till att grabben fick nya bestick och handukar. Blev lite doftljus också, hah :) Just nu har jag matkoma, me loves thai mat very much yesyes <3 kanske tooo much t.o.m att jag aldrig lär mig :<

Nu äre melodifestival deltävling två om ca: en och en halv timme! Hoppas alla taggar?!! Själv öppnade jag precis mig en cider. Life is good förutom att jag har fått mega ont i ryggen :( 


Ps.

Ps.  Tack :)

räddaren i nöden

Orkar inte ens blogga om det så less jag är. Blev ingen resa för min del idag.
Fick sitta o chilla 6 timmar på flygplatsen(mitt ute i igenstans) för att sen få höra att flyget blir inställt och att det är minst 3 timmars yttligare väntat på att de sätter in en buss så man kan ta sig hem igen.

Som tur är kom räddaren i nöden Dan och hämtade mig  efter att han hållt mig sällskap med underhållande sms under halva tiden jag satt där så jag slapp stirra in i väggen <3 Jag är så jäkla tacksam just nu :)

Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack

Om ett par timmar är jag i luften, huuhuhu :,(


Dagens bild


Årets bästa tävligsdeltagande / Årets gibbare

Äntligen har mitt hårda slit betalat av sig.



HELL YEAH! :)  Blev skit glad, hahah :D

Dagens bild


...dagens bild ?

Blir lite halvkonstigt köra "Dagens Bild" nu eftersom jag bloggar så sällan. Men vaafan.. bjussar på en ialf :)

Mystrött



Blir nog att slänga sig framför TV o slösova lite vääldigt snart.

Övertrötta på MAX

Nördat, spelat, feedat, ägdt.. Är väl sammanfattningen på idag mest feedat då kanske. Förutom att jag varit på GEC halva dagen så har jag hämtade ut mina efterlängtade headphones också :)




Förhoppningsvis slutar alla (läs:Marcus) klaga på min mic nu. :P


Blev de mörka tillslut. Pure love

Träffade en ny snubbe där nere, Tobias som också var med o spelade HoN sen gick vi iväg och käkade på MAX, senare frågar han mig om jag känner en viss Bo Nadelius. HAH.. Dem gick i samma klass tydligen och han kände igen mig lite för vi hade varit på samma fest hos Bosse. Laal :)

Jag, Pernilla, David och Zoegas (mhm yup, du kommer inte ifrån de smeknamet nu) var göttigt övertrötta på MAX... hujja! stackars omgivningen men shiit så mkt vi skrattade <3 Blev inte mycket rumsrent snack där inte :o

Sen spelade vi med Sebastian och Anesti som också var där, inte träffat han på snorlänge. Var nog i somras sist eller liknande?! Very nice ialf.. all in all a good day !





hårfärgningsfail

Yaaii! Äntligen har jag fått mina pengar. Detta firades med att köpa lite kläder. Jag och Axels mamma som är en lurvig liten madame var ute o på stan igår o shoppade. <3
Tanken var ju att jag skulle sova eftersom jag hade varit vaken sen kl 2 på natten men lyckades inte somna, så lika bra att dra ut och göra något. HAH jag har glömt blogga om min hårfärgningsfail som jag hade i förrgår.

Eftersom jag har färgat mitt hår 100 gånger så börjar det bli svårt att färga i ljusare nyans utan att gå till en salong och det orkar jag inte. Så jag fick en snilleblixt att färga håret rött. Eftersom röd är en jobbig färg som man aldrig brukar bli av med när man väl fått den. Tänkte jag att den borde äga min nuvarande färg :P

Eh..låt oss säga att de inte gick som planerat. Den röda färgen blev inte bara smekt utan helt förnedrad. Utväxten blev röd, och resterande håret blev svart.. WTF?! Jag slängde i en toning direkt efteråt som heller inte gjorde ett skit. Men har börjat vänja mig lite mer nu ... :o

Men det är ju inte vackert. :O

Let there be light, pretty plz

Faakk.. nu börjar elen svika och lamporna blinka. Not a good sign.

Storm ute.

Shit, vad det blåser just nu.

Jag upplevde aldrig Gudrun och diverse andra stormar/orkaner vi haft i Sverige men nu är det nog min tur. Alla fönster och ventiler är stängda, ändå vaknar jag nu mitt i natten av att min lampa står och slår mot fönstret för det blåser in så mycket genom mina dåligt isolerade fönster. Vet inte om jag någonsin upplevt något liknande innan. Undrar bara hur mycket som förstörts utomhus och vad alla människor utan tak över huvudet håller hus. :S











jahaaajja.

och hon vaknar nu...

Min sömn är allt annat än the shiiiet

Melodifestivalen!




Ps. Micke du officiellt sparkad som väckarklocka. Ds

Enemies beware

Storm ute i skåneland idag, jag o pamme trotsade vädret , vi var ute 7 timmar?! Omg..

Älskar den damen, vi har så sjukt roligt tillsammans. Stod och blev överlyckliga när vi fick den leksaken vi ville ha på en 10kr automat (ni vet, the tuggumi kind inne på ica fast för random prylar istället) för vi ville ha en speciell leksak. HAH.. och vi är hur gamla? ;)


Enemies beware, vi har införskaffat voodoo dockor :D





Tydligen har jag många fiender för de blev en del dockor :P




Införskaffat en scartkabel och annat smått o gått som jag saknat nu ett tag också. Sooo nice, därefter gick vi och käkade på mysiga La cuba libre.



Satt i matkoma efteråt medans vi sörplade i oss Kaffe med grädde och chokladsås i. Just de! Jag gick aldrig o la mig igår heller. Så jag är duktigt sliten, höll nästan på somna i de där sofforna som var sjuuukt sköna.

Nu har jag varit hemma i nån timme o städat lite för ja går finbesök av min vackra madam strax och vi ska se på *trumvirvel* M E L O D I F E S T I V A L E N !

Ohh yes! jag är taggad.. Hoppas hon vet om reglerna dock. inget prat under låtarna! Då blire rage quit dirr.

döv

Zoomg.. ringer fortfarande i öronen. Blivit halvt döv inatt tror jag.




BAH! vad gör ja fortfarande vaken? :< Ring mig 10.000 signaler om jag inte är vaken till 20,00, plzplzpzlz


SteelSeries 5H v2

Besluts ångesten!

På måndag kommer äntligen mina pengar efter mycket krångel med Försäkringskassan. Nörd som man är så är det första jag ska införskaffa ett nytt headset. När me, micke och marcus hängde på inferno i julas så hade med dessa SteelSeries 5H v2, som var sjukt sköna. Velat köpa sånna ända sen dess



Dock har jag lite beslutsångest över färgvalet, tjej som jag är, haha Vita är snyggare irl än på bilden också kanske jag ska tillägga. Humhum..

Fråga nr.2, varför sover inte jag ? (õ.ó) Måste ju TAGGA! För imorgon kommer årets höjdpunkt för mig.
Melodifestivalen !

YAAAIIII...!



Utgång

Har precis trillat innanför dörren efter en trevlig utekväll med Charlie och Tobias. Tobias stod för notan ikväll så får försöka betala igen honom nästa gång. Möttes upp ute på "bara rock" som inte riktigt är min stil direkt. Men rätt skönt ställe iallafall, avslappnad stil och nice folk..





Därefter vandrade vi vidare till Temple. Där vi dansade som faan, Tobbe försvann med nån tjej rätt fort men jag o Charlie höll ut  :] Temple är inte heller favoritställe då man känner sig som 45+ i omgivningen men musiken var nice.



Avslutade kvällen på donken ofc.. standard. HAh ;) 

Time for bed, gngn

Note to self.

Note to self.


Dygna inte för att vända rätt på dyngsrytmen.



Somnade vid 18 tiden efter att jag lyckats hålla mig vaken hela dagen snor trött. För att sedan vakna nu... pigg.

Regular Ordinary Swedish Meal Time

Jag dör av skratt, har någon levt under en sten och missat detta så kolla in. Finns fler klipp men dessa två är favoriterna :P

http://www.youtube.com/watch?v=3d-qENAaNbM

http://www.youtube.com/watch?v=0L40f39bPII&feature=channel




I belive i can fly

Försöker dygna här.. men det är inte lätt. Har tröttnat lite på spela just nu. Suttit hela natten med Marcus o köttat upp mmr'en lite. Hamnade strax under 1600 så jag är nöjd, men med KD är det lite värre med. :D Han feedar ju så jävligt.. vad ska man göra? :o huuhuhu.. VEM FAK E DU? hörru?..

In other news: Jag ska flyga nästa vecka.

Jaha tänker ni, kul för henne ännu en person som ska skryta om att de ska åka utomlands och få så många som möjligt avundsjuka på vägen. För åka på semester är typ enda tillfället jamtelagen inte riktigt gäller. Man får faktiskt skryta o reta andra. Det är ju faktiskt det som 50% av alla Facebook statusar handlar om. 
"ååh 30 grader varmt..blabla" Du.. du kan ta dina 30 grader o stoppa upp dem någonstans.





Vart var jag?.. just de jag ska flyga. För alla er som hade mammor som släppte iväg er när ni var 10 år att resa jorden runt själva etc good for you. :) Men jag är en feg och liten rädd person. Så att jag ska sätta mig på ett flygplan själv för allra första gången är stort för mig. Men nästa vecka blire förhoppningsvis av.
Wish me luck! Ska inte så långt. Bara till SaeleN i estockholmo. Hoppas han inte har städat så sammma deal som förra gången gäller.

Dvs att jag är förbjuden ur köket för han inte orkat diska och inte vill att jag ska se hur de det ut. Alltså killar, håll med mig nu. Är de inte drömmen? Bli bannad ur köket. HAH :D

Btw är de skönt att när man googlar på SAS för att hitta en bild att slänga in i blogg kommer det bara upp massa flygkrascher?


pic or didnt happen ey!

Jag har underbara asbra världsbästa vänner <3  Har ju haft det sjukt dåligt ekonomiskt på sista tiden men som tur är så är jag rätt bortskämd med underbara vänner istället. Därför har jag nu bland annat kunnat slänga ut min äckliga 100kg tjocka CRT TV.

Min 'myrornaskrig' TV har nu blivit levande begravd i min trädgård. Ehhum..Levande och levande, nu ska jag kanske inte överdriva. Jag har trillat så mycket över antennkabeln så det blivit glapp. Hade man tur kunde kolla på 8:an eller kanal 5 men inte ens dem kunde man tyda någon bild på alla dagar :P

Men nu har jag fått en ny sambo, 42 tums plasma. Jag är överlycklig! :D





Han inte namnged ännu, håll till godo. Fortfarande inte riktigt fattat det :) MovieNights hemma hos mig nu Pamme! :)

RSS 2.0