Hur cool är inte denna lyan?





Hur cool är inte denna lägenheten? ZOMG.. vill flytta in dir-mode


Mys!

Hade en jätte mysig dag igår med grabbarna. Satt nere vid hamnen och drack Chailatte...eller ja.. jag drack det iallafall. Vad pojkarna beställde förtäljer inte historien eftersom det omöjligt kan ha varit lika epic som mitt val. Pfft..noobs.



Råka gå lite för långt och säga att någons mamma var en slampa.. ehh MY BAD! Om man stryker den lilla övertrampet så var det en riktigt mysig dag faktiskt! Åkte vi runt lite i Kristoffers bil och avslutade kvällen med film hos Dan.

Konstigt läkarsamtal

Var iväg idag till vårdcentralen för att göra ett Allergitest. Hela läkarbesöket var väldigt underligt. Läkaren avbröt sig själv när han prata för att säga att jag hade fina ögon? wtf? Sen började han ställa massa privata frågor som inte hade någon koppling till någonting.



Lär ju byta läkare nästa gång :p

Efter mitt samtal mötte jag upp Pernilla. Hon skulle fixa en present så vi krånglade lite med att fixa det. Eller ja.. hon fixa. Jag satt mest brevid och klagade på att jag höll på att förfrysa en tå och att det säkert var dax att amputera mitt ben också. Att ha kortkort kjol på sig när solen börja gå ner var inte smart. Annars har jag väl inte hunnit med så mycket mer..solat lite. Imorgon ska jag ha möte på socialpsykiatrin. It never ends.




Igår var sista gången jag träffade min psykologkandidat som jag gått till i 6 veckor nu. Lite sorligt, jag gillade verkligen honom.

Träffade min ordinarie psykolog imorse och hade ett känslosamt möte. Vi kom in på väldigt många känsliga bitar. Blev väldigt ledsen, höll på gråta flera gånger under samtalet. :/



Tanya Stephens - Back To Haunt Me

YEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

Jag är överlycklig just nu! Hittade en låt jag gått och tänkt på i 5-6 år!  Hade den på en CD skiva när jag var liten. Ehum.. Damn im old.

hihi! Är så glad :D



Ps. I do not talk like that....

Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild




Dagens bild


HOW AWESOME AM I



Jag har en hemmafru som lagar mat åt mig <3

Stoffe och Lammkött på balen

Idag var det balen! Var tvungen komma och kolla på mina pojkar när dem var finklädda. Inte riktigt så man är vana att se dem :D






 





Slutet på en EPOK! okej...overkill

Idag var sista gången på minnesträningen för min del. Har lite åsikter dom hur peppande orden faktiskt var som dök upp när det gick bra. Häftiga ord som:

Rockar fett!  Kör så det ryker!

ehh... say what now?




Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Mina försök failade...

Vara nyttig failade grovt!



Fick något ryck om att jag skulle bli nyttig. Köpte morotjuice som jag tvingade i mig igår, men det var overkill. Nu har jag iallafall lärt mig av mina misstag, så långt kommer jag inte gå igen för att försöka vara nyttig. Usch och tvi och blä!


Bästa komplimangen någonsin

Såg på Miss Secret Agent, som gick på TV'n ikväll. Fattar inte varför man tar den engelska orginal titeln och sen gör om den till något annat, på engelska? Filmen heter ju Miss Congeniality från början. Typiskt svenskt att hålla på så. Jaja...det var inte min poäng egentligen. Ville mest skryta om att jag fick den finaste komplimangen någonsin typ under filmen :D

När Sandra Bullock kommer ut efter hon har gjort sin stora make-over säger Dan,

" - Shit! vad lika ni ser ut"
" - eeeh, det är typ de finaste någon någonsin sagt till mig i såfall "
" - jamen ni har samma kroppsform"

Kommer nog leva på den komplimangen hela livet tror jag :D
hahhaha, ty <3




Nu kan jag ju släppa att jag gjorde ett halvhjärtat försök att börja banta igår men tröttnade efter en halv dag och det hela slutade med att jag börja hetsäta godis och råka hälla ett socker packet över mitt huvud. Asg :)

It's not for me, helt enkelt. Däremot så ska jag väl försöka sluta vara så himla anti allt som är nyttigt och börja skärpa mig lite. Men tänkte inte lova för mkt :p Kom precis hem mitt i natten för jag har varit på preem och köpa mig en glass.




Dagens bild


Dagens bild


Malmö <3

Igår var jag med min polare i Malmö för att hälsa på mitt ex och hans nya flicka. Jag har ju aldrig sett citytunnlen i malmö förut.. OMFG säger jag bara. Fyfan vad coolt det var. Jag bor där om jag blir uteliggare.

Just nu är det sinnesjukt coolt fruktar dock att citytunneln kommer gå Helsingborgssjukhus öde till mötets, om ni förstår vad jag menar. Ren betong är ju inte så fint efter 10 år .....Men världen ska ju ändå gå under idag så spelar ju ingen roll ;)












Sparky Fakta:

Fått det berättat för mig att jag har väldigt mycket egenheter för mig. VILKET INTE STÄMMER?!

Ok...jaja.. det stämmer. Detta kommer kanske som en chock nu och så men, folk brukar tydligen inte klä på sig MER kläder innan de går och lägger sig? wait.. wut?

Jag brukar alltid sova med 2-3 täcken och en miljard kuddar. Men av olika anledningar (läs: katter) så har jag bara ett täcke i min säng just nu och jag håller på frysa arslet av mig varje natt. Så innan jag går och lägger mig letar jag fram en mysig munkjacka som jag sätter på mig bakofram. Sen när man vaknar och det börjar bli ljust ute så drar jag bara upp luvan och sover vidare :D EPIC WIN!


Mode tips!

Guide till att få mina välskötta fötter följer:

1.
Låt nån randombrud i stilletklackar trampa på båda dina tånagler, som får en lilla-gul nyans





2.
Vänta ett par månader och se hur naglarna förvandlas till svarta.





3.
Börja få ont i naglarna eftersom en ny nagel vill komma upp underifrån. Bli rastlös och klipp av halva naglen.





4.
Inse att det börjar bli sommar och att jag inte kommer gå i strumpor eller döljande skor mkt längre. Kom på ideén att du kan måla naglarna med nagelacket du precis gett bort till din polare eftersom du själv hatar nagelack. Smsa henne vid midnatt och bli så ivrig över hela grejjen så du springer hem till henne mitt i natten för att låna hennes nagelack som du ivrigt kladdar på mitt på stan, i mörkret..




LYCKA TILL!

Sexig

Tror mina fötter har tjuvlyssnat någon av alla otaliga gånger jag sagt att jag tycker fötter är äckliga. För helt plötsligt gör dem allt för att försöka få sig själva vräkta. Jag ska börja införa ett nytt ord som saknas, tåotur. Att det ordet inte funnits innan?! SKANDAL, I tell you! Jag skulle kunna använda det ordet varje dag.

Men sen är jag säkerligen rätt okunkurerad till titlen mest maximal tåotur i hela världen, men är väl inte mer änn rätt att grundaren till ordet ska vara välinsatt i det. Efterforskningar osv..

Igår var det någon som slog emot min tå när jag satt på bussen. Jaha? Tänker ni nu kanske.."aww, staaaaackars lilla Sparky, Hur hårt kan det ha varit? No big deal typ eller?. Ehum, eller jo!

Man måste ha i beräkningarna att det är mig vi snackar om nu. Så man får på något sätt gradera slaget mot tån i en skala 1-10. Jag graderar mitt slag igår till en 5:a, notera att en vanlig människa hade avlidit av slaget men jag är rätt mycket hårdare änn alla andra. Men sen kommer en liten detalj som tidigare varit okänd. Man ska ta den siffran, i mitt fall en 5:a,  sen tar man den siffran gånger sin tåotur



Gick runt och småbeklagade mig för alla som orkade lyssna igår. Nu har alla mina vänner slutar lyssna på mig så jag får väl beklaga mig här istället ;) Nämen helt seriöst så förstår jag inte hur jag lyckas. Vaknar idag av att tån har bytt färg och pulserar, håller på få en blåsa också där man egentligen borde ha en nagel.

Ser nog extremt porrigt ut, på ena foten har jag tappat halva naglen. Där har jag kladdat runt med nagelack på den lilla nagelbiten som är kvar och resten på huden för att det inte ska synas så tydligt att det inte finns en nagel där. Plus att hela tånageln är svart. Rätt lyckat projekt om jag får säga det själv. Om man utgår ifrån vad jag har att jobba med här.

Över till andra foten nu då, en missfärgad och uppsvullen tå med snart en blåsa på sig. Med en deformerad nagel som också den är svart.

Låt oss säga såhär, titlen om mest maximal tåotur i hela världen kan ni ju kämpa för att vinna va? Men lär ju inte hända att jag ger ifrån mig den buklan på några år så mkt tåoturs-poäng jag samlat på mig detta året.



Running all scared tonight, im running scared of breathing

Tänkte sluta blogga på ett tag. Kanske känns roligare senare.. who knowes

Lebb one's again

Satan vad klockan var mycket, varför ligger inte jag i sängen för? :x  Var iväg idag och gjorde mitt minnestest igen, var helt slut i hela kroppen efteråt. Men sen fick jag träffa Pernilla och ha skrattattack efter skrattattack. Fyfan vad jag älskar dig.. men inte på de sättet du förklarar för främlingar att du älska mig på. HAHAH :D Love you!! <3

I WILL BE POPULAR !!!!!!!!!!!!!!!

Fyfan vad nervös jag var, fanns väldigt många bra i våran semifinal. GO ERIC!! :D

Vi fick startnummer 7, inte jätte nöjd över det eftersom dem vidriga favoritippade irlänska tvillingarna går på och mimar sig igenom sin låt precis innan Sverige.







Efter oss går det även en till poplåt på, ifrån Estland.


Dagens bild


hihi

Åhh! Är så lycklig... och manodepressiv vad det verkar? :P

Äntligen fått träffa lite folk igen ! Yaiii

Dagens bild


bad day

Deppig, ledsen och extremt uttråkad.




Dagens bild


NEEEEEEEEEEEEEEJ



FAN FAN FAN..... förstör nu inte skype också :(

Dagens bild


Mina Cellförändringar



Cellförändringar

"Det tas ca 1 miljon cellprover i Sverige årligen. 4 procent visar någon form av förändring. En fjärdedel behöver behandlas, vilket motsvarar ungefär 1 procent av alla prover som tas.
"

Självklart tillhör jag den 1 procenten. Efter åtskiliga provtagningar, mikroskop undersökningar och labbtester bestämde dem sig försöka få bort allt med en opereration. Om en månad har det gått ett halvår sedan operationen och då kommer jag bli kallad på ett återbesök för att kontrollera att dem fick bort allt och att jag har läkt som jag skall. Börjar bli lite nervös om jag ska vara ärlig, så var snälla och håll tummarna för mig! 

Jag har ju som nämt tidigare dålig kontakt med min familj, brukar inte ägna så mkt energi över att fundera över det i vanliga fall. Men ibland när sånnahär saker inträffar önskar man att man hade lite bättre stöd. Inte hört ett ord ifrån min mamma på 8 månader. Tur att jag har så underbara vänner som stöttar mig istället när jag går igenom tuffa perioder.

Speciellt Pernilla som satt och var jätte orolig och väntade med choklad när jag vaknade upp, du betyder jätte mycket för mig! <3



You promised....


JAG VILL SOVA


Eurovision song contest 2011

Eurovision song contest 2011


Imorgon drar den första semifinalen igång, Fajnali!!! Jag är ju stort Eurovision fan så här kommer min analys om det svenska bidraget.



Börjar imorgon! Är sjukt taggad.

Måste säga att inte en enda ändrig Sverige gjort från och med att Eric Saade vann i Sverige till hans nya framförande  Eurovision har varit till det bättre. Under första repetionen hade han bland annat en svart jacka med röda ikea/rusta lysrör innanför jackan.. såg riktigt billigt ut. Förhoppningsvis så insåg delegationen detta också för nu har dem ändrat tillbaka till den röda jackan igen under andra repet.

Är väldigt osäker på det svenska bidraget eftersom han har bytt ut vissa dansteg, Det var ju performance som var Sveriges starka kort i år. Eftersom texten är ganska svag, men nu har det blivit en hel del ändringar som tyvärr inte  varit till det bättre.

Nu har han har 3 st bakgrundsdansare istället för 6 st som han hade under Sveriges framförande. Vilket förstör en del och tar ifrån honom lite av den där "wow" känslan man hade när man såg honom första gången. Under melodifestivalens framförande så hade han förinspelade körer, vilket inte är tillåtet i Eurovision. För att lösa detta plockade Sverige bort 2 dansare och satte in 2 körsångare. Nu har jag iofs bara hört hur det låter när de under repetionen repat i tom lokal så akustiken kommer självfallet ändras men jag är ändå extremt tveksam just nu, det lät verkligen inte bra.

Sen kan jag inte heller förstå varför körkillarna ska stå synligt på scenen. Antar det är för att dem går fram vid slut posen för att sen vända sig om i slut sekunden. Men det ser inte bra ut oavsett.

Glassburen är också ändrad. Nu är det bara en ruta istället för 3 som ska sprängas.

Det som var snyggt i hans orginalframträdande var ju att dansarna stod vid varsin ruta som sedan bildade en glasbur. Nu har de helt enkelt placerat in en hel glasbur(för att spara tid för tyskarna med städningen) och 3 random glasrutor som dansarna står vid för att inte förändra början av framträdandet. Vilket inte alls ser lika bra ut, dom har likom ingen förankring till showen.

Speciellt inte eftersom de 3 dansarna lämnar sina glasrutor för att dansa i mitten med Eric vid 1.10 och två(!) körsångarna springer in till varsin glasruta. Vilket lämnar en glasruta tom rätt länge innan den placeras framför glasburen inför sprägningen.

På något sätt får jag inte ihop det. Det ser rörigt ut och jag tycker inte man ska blanda udda och jämna antal av körare/dansare/objekt... på scenen det stör helhetsintrycket.

Jag hade köpt det om det var 1 till körsångare, alternativt om körsångarna inte är synliga eller om en av de 3 dansarna skulle stått vid glasburen i början istället för vid en glasvägg som sedan blir tom och ser konstig ut. Medans de andra två glasväggarna har en varsin körsångare vid sig så står det nu en glasvägg och en glasbur mitt på scenen lite halv ödsligt.

Hoppas de kan leka bort det lite med kamera vinkar så det ser bra ut iallafall så att det inte kommer synas under framträdandet.

Best of Luck Sverige! Kommer hålla tummarna på torsdag när det är vår tur att ta scenen. Förhoppningsvis kommer vi piska skiten ur dem kaxiga ryssarna som trashtalkat vårat bidrag i år.

Trots allt mitt gnäll tror jag självklart på Eric Saade, min homeboy från Helsingborg ;)
Douze
points
!





Dagens bild


Kattdusch

Duschade av mina katter precis.. dem är inte nöjda på mig just nu :o










Blogg.se

Blogg.se har inte fungerat senaste dagarna för mig så har inte kunnat lägga upp några blogg inlägg. Men ni har inte missat något. Är sjuuuk


Dagens bild



Tropikariet

Jag, Tindra, Gabriell, Pernilla och Dan var iväg till tropikariet igår. Måste väl erkänna att sist jag var där var jag lite ... ehum ... *host* rädd *host*

Det var på min födelsedag förra året. Då var jag var inte alls beredd på att djuren inte var i burar utan flög omkring och levde där man skulle gå. Direkt efter jag kommer in i första rummet, som är väldigt mörkt, kom det flygande hundar, flygpungekorrar och sen en fladdermus som flög precis ovanför mitt huvued bara några sekundrarna efter jag gått in i rummet. Hhahha..skit alltså. Jag fegade jag ur reällt. Höll på skita ner mig. Huuuuuuäää :x



Jag tog mig aldrig igenom första mörka rummet med vilda djur. Och då hade jag ingen anning om att man var tvungen passera de rummet för att komma vidare till massa andra djur, ex krokodiler som jag missade helt då.

Denna gången var det lite lättare. Nu var jag ju beredd på att djuren inte är i burar.


Cool mount dude ;)




Sjukt fin! Han var mycket mer intresserad rensa sin päls än att det stor en konstig människa och stirrade på honom 7 cm ifrån hans ansikte.




Denna hajen var också något jag var skiträdd för första gången. Jag gillar inte fiskar/hajar alls.. förrutom en skiiiitsöt fisk, check him out :




Såg ut som han var jätte glad hela tiden :D

Hur många lingon finns det i världen

Är för trött för att skriva egentligen men jag vet ju att om jag inte gör det nu kommer jag skita i det helt. :p
Varit på Bio med Pamme, vi såg:



Sen lurade hon iväg mig till en lekpark för att åka linbana. Så vi klättrade upp på avsatsen och jag gör ett halvhjärtat försök att komma upp på plastgrejen man sitter på. Pernilla tänkte ge mig lite extra fart så hon skriker till  " ååååh heeej.."  och sen knuffar hon mig. 

Problemet var bara att jag inte sitter på den än. Jag faller rakt ner i sanden.. och får världens skrattanfall. Måste sett så jävla komiskt ut. :]




Dagens bild


Var på spelcafe idag.

Idag svängde jag förbi spelcafet påvägen hem.. eller ja.. jag var påväg hem iallafall, det blev inte riktigt så,.. hahha det är som vanligt med mig :p

Efter jag nördat ett par timmar på GEC drog jag hem till en polare istället, sen åkte vi alla iväg och köpte pizza.


Starcraft <3

Det är där mitt nickname Sparky kommer ifrån, skapade kontot 2002 - 2003 någongång. Försökte logga in idag och insåg att jag inte längre kommer ihåg mitt PW till mitt konto. :<

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOES


Why not do it again?!

Favorit i repris

Kanske är svårt att slå min sätt jag vaknade på igår? Naah not for me.. får inte glömma att jag har extremt dålig karma. Jag har ju varit Hitler eller någon liknande tyrann i förgående liv som betala för nu.



Fyra timmar efter jag somnat börjar jag blöda näsblod igen. Problemet denna gången var dock att jag inte sov hemma i natt och råka bloda ner min polares säng. Så fick lite panik när jag vaknade och insåg detta. SUCK!!




Blev en hel del skubbande med kalltvatten + salt och väldigt lite sömn..

 

GG no RE






Dagens bild


Dagens bild


Dagensbild


Dagens bild


Känsliga varnas (btw ni är inne på fel blogg isåfall)


Min morgon var värre än din..




Jag försover mig. Vaknar av att jag blöder näsblod, en fors typ.
Försöker stappla mig iväg till toan, men ser nästan inget pga allergin som klibbat igen ögonon så jag slår i min stortå i dörren. Självklart var det den utan nagel också..yummi!

Blodet forsar samtidigt som jag är mega kissnödig så försöker sätta mig på toan samtidigt som huvudet hänger över handfatet för att inte söla ner alltför mycket.

När jag väl börjar stoppa näsblodet med en papperstuss i näsan kör min allergi igång igen och jag börjar nysa okontrollerbart. MEN LYCKAT LIV...

Efter jag städat upp allting gå tillbaka till sängen för att inse att mitt duntäcke måste gått sönder i natt och att nu är halva sängen fylld av dun. Har nog förövrigt slut på lakarn eftersom sängen var nybäddad för 3 dagar sedan då min katt spydde ner den.

Godmorgon på er också..








Dagens bild


Dagens bild


Aww, är glad :)


Äntligen har André kommit hem, även om jag tycker synd om han att flytten inte blev av så är jag rätt nöjd med att ha pogen(look at me all fancy & använder skånska ord) är hemma igen. Saknat honom. :)


För att fira detta var vi ute och käkade tillsammans på O'lerys.. eller som André kallar det.: Min Boston Celtic cheeseburger oskuld är numera tagen.

Hah, när vi kom dit blev vi tillfrågade vart vi ville sitta så väljer André snabbt ett bord och sen slänger ur sig
" - Det är ju jag som bestämmer" Därefter när vi fått in vår mat och börjar bli klara kommer servitören förbi en extra gång och frågar oss om vi ville ha kaffe. Jag svarar "nej tack, det är bra" varav servritören säger "nej jag frågade inte dig, det är ju han som bestämmer."

Wuut! Blev jag precis tokägd av en random person..? OMG, hahah




Fika på Mezo





Därefter gick vi iväg och fikade på Mezo. Jag med två tröjor och två jackor gick och skakade tänder medans Andre vandrade runt i T-shit.. Måste sett rätt konstigt ut. :o Skönt att kunna sitta o snacka om allt och ingenting precis som om dessa månaderna han varit borta aldrig skett. Därefter drog vi till GEC och jag mötte upp Pernilla och vi drog iväg och handlade.



Sen var jag hemma en stund, vilket inte hör till vanligheterna nuförtden. Orkar inte med min jobbiga katt som löper så försöker dodga det så mkt jag bara kan. Därför drog jag iväg till Dan för att chilla/kolla tv/snacka skit och nu har jag precis kommit hem igen.

Är som sagt knappt hemma därför det bli sånna uppehåll i mitt bloggande också. Orkar inte sitta hos någon annan och skriva direkt.



Dagensbild


Dagens bild


RSS 2.0