uh


Cellförändringar.

Imorgon ligger jag i gynekologstolen med benen i vädret återigen för att ta cellprover.
Håll tummarna det går bättre för mig denna gången
 
 

Börjar bli trångt nu!

 
Jag ville inte skriva ut det på bloggen för jag ville inte "jinx it" men nu kan jag iallafall berätta att jag varit på lägehetsvisning tillsammans med min pojkvän. Vi bor för tillfället som packade sillar i min lilla lägenhet och det börjar bli minst sagt trååångt!
 
Hittat en jätte häftig lägenhet som jag verkligen ville ha men vi trillade på målsnöret då den enda personen före oss i kön valde att tacka ja. :,(
 
Blev faktiskt mer besviken än jag trodde att få detta besked. Kan ju i och för sig ha att göra med att så mycket annat känslomässigt tungt hänt på senaste tiden att man är lite extra känslig.
 
 

Bröllop

Min syster berättade idag att hon ska gifta sig i December. Hon pratade på gifta sig i Vegas eller på Ullared! Hennes idéer om ett bröllop och mina skiljer sig markant.
 
Medan detta är lite mer jag :           

 
 
 
  (Har ju redan sett ut vilken kyrka jag vill ha, hah)
 

För mycket på en gång.

För en vecka sedan dog min kollega, denna veckan fick vi yttligare ett till besked att en annan ex kollega även hon har dött. Jag är glad att jag inte kände henne så. Det hade varit för mycket just nu. Igår kunde jag läsa att min gamla lärare har hoppat ifrån ett höghus och svävar mellan liv och död.
 
3 personer på lika få veckor. 2 döda och en i koma. Det räcker nu, snälla.. det räcker nu.
 

En olycka kommer sällan ensam

Jag var så trött imorse. Lyckades slå i min nagel i min tå så den gick av och tån började blöda. Sånt där händer BARA mig. Skrattade så högt att jag väckte pojkvännen som jag sedan tvinga blåsa, innan jag haltandes sprang iväg till jobbet. :)
 
Tur han inte minns något av detta nu, han var nog också trött :P
 

Savages

 
Igår var jag på bio. Såg denna skitfilmen. Hade jag varit hemma hade jag stängt av för länge sedan. Kändes som filmen aldrig skulle ta slut. Men eftersom jag var där med pojkvännens polare som jag träffade för första gången så fick jag artigt sitta kvar. :P

Hitta min katt :D

 
Håller på just nu att rensa ur massa saker som stått på min vind i hundra år. Gick knappt ta sig in där utan att få 100 flyttkartonger i huvudet. Ingen är mer nöjd över mitt lilla projekt än mina små katter som är överlyckliga över alla nya saker att leka med.
 

Doftljus!

Vet inte om det är doftljusen i sig som jag älskar eller om det är dess förmåga att få min lilla lägenhet att lukta mindre som en gigantisk kattlåda. Hur som hellst så älskar jag dem! Plus att det höjer mysfaktorn med tusen!
 
 
 
 
 
 
 

jaja.. jag vet!

Stör mig som fan på alla människor som alltid lägger upp bilder på mat. Vem bryr sig?! MEEEEN så hittade jag dessa bilderna ifrån min frukost och blev typ avundsjuk på mig själv så jag får väl också bli en sån där människa som gör det också ibland. ;)
 
            NOM NOM!   
  Varm choklad med marshmallows  och yogurt med bär.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen Måndag!

Dem flesta hatar Måndagar men jag gillar dem :D
Enda dagen i veckan som jag och min pojkvän båda är lediga på samtidigt. Tyvärr ringde hans telefon imorse och han fick åka in till jobbet ändå idag. Så nu sitter jag här lagomt rastlös :P
 
Kan passa på att lägga upp ett foto han kanske tycker är pinsamt när jag tvingar han bada fotbad, lägg märke till det fina nagellacket :D Naawh synd han inte är här och kan stoppa mig! Moahahha
 
 
Fick tjata halva sommaren på att jag skulle få måla dem ;)

R.I.P

Jag har ju egentligen slutat blogga, men ibland använder jag den som en dagbok. Om jag vill minnas en händelse eller få koll på vilket datum jag gjorde vissa saker. Därför kände jag det var nödvändigt att nämna vad som hänt mig denna veckan. Eftersom det är en händelse jag kommer vilja minnas och reflektera över.

 
Min kollega har dött. Jag har mycket tankar och så mycket känslor.
 
Kan inte riktigt ta in att han inte finns mer. Inte ett enda ont ord att säga om honom, han var en av dem som jag kom bäst överens med. Även hans flickvän som också jobbar på samma ställe är en riktigt fin person. Han var alltid trevlig emot mig och kom fram och pratade om allt mellan himmel och jord.
 
Sen på en sekund när jag kommer till jobbet på morgonen så kommer denna chocken. Hans flickvän står där framför oss alla, förkrossad. Hon berättar att han dött. Kan inte ens börja att förstå vad hon måste gå igenom just nu. Speciellt eftersom det var hon som hittade honom också. Fyfan.. känns hemskt t.o.m nu när jag sitter här och försöker få ner detta i ord.

Vi hade minnestund för honom innan vi öppnade butiken härromdagen. Två minuter efter jag precis torkat dem sista tårarna ska jag stå i kassan och försöka vara trevlig emot kunder. Tungt.
 
Avundas dem som tror på livet efter döden, det känns så tröstande. Vi hade pastor på jobbet som man kunde prata med om man behövde. Livet är så orätvisst. Så kort..
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0