Dagens bild


Dagens bild


Nudlar Nudlar NudlarÄr man fattig så är man ;) Nudlar ftw!

pyssla!

Blev så sugen på att pyssla, surfade av misstag in på en hemsida där man kunde sy moster. Jag fick sy förhand eftersom symaskinen bråkar med mig.

hahahha, kolla in missbildningarna stackaren fick :/


"Sy ditt egna monster"  riiight

 

Låt oss bara konstatera. Vissa människor föds med talang för sånthär. Jag är inte en av dem.


R.I.P ?

NOOOOOOO!!!


Kjell den jävlen fortsätter bråka med mig! Efter jag kämpat hårt med att skrapa rutorna och få bort imman på insidan av glaset så går dörren inte att stänga! Antar det frusit i låset eller nått sånt.  Eftersom bilen bestämt sig för att envisas med att endast leverera kalluft nu i vinter så är det alltid lite knepigt att få bort imman när det är minusgrader då luften fryser  insidan av rutan när man sätter på "värmen". Iallafall.. efter lite knep och knop så sätter jag mig i bilen,  håller fast dörren och låser den för att den inte ska flyga upp av sig själv.

Sitter där en stund och gottar mig i min egna självgodhet över min nödlösning och att jag iallafall har halvklar utsikt så brummar jag iväg. Märker att han känns lite konstig att köra och noterar att bensinmätaren pekar på noll. Rullar ner för backen och svänger in på bensinstationen. Låser upp dörren och går ur..........och det luktar jätte bränt.

Ska bilen börja brinna på en bensinstation?! Kanske inte bästa stället och stanna på. Märker även ett stort moln som kommer från bakre delen av honom. FAN FAN FAN. Topplocket har säkerligen pajjat.


Förra veckan hade jag punktering och denna veckan verkar det inte som jag har en bil alls eftersom det är för dyrt för att laga.

 
Matlagnings skills!

Koka pasta i 48 minuter är lite väl överdrivet till och med för mig ;)
Satte på pastan sen gick jag och spelade.. Wooops

Filmkväll

Loosies


Vem skulle kunna tro att Carlisle Cullen från Twilight skulle ha kemi med Jessi från Kyle XY ?
Filmen åker upp på min toplista av favoritfilmer direkt. 10 av 10.

 

Ååhh vilken bra film!


Sen att Peter Facinelli är så sjukt snygg skadar inte heller. Dregel!
I dont know how she does it

 

Värdelös film. Ändå ser det ju ut som en film som jag hade gillat. Kom aldrig riktigt igång och var bara seg rakt igenom.Hejtjollahoppsan!

Verkar som min kropp bestämt sig för att drömma mardrömmar i natt. Vaknat flera gånger av att jag drömt att jag dör, gärna återspelas sekundrarna innan jag dör om och om igen så man verkligen får lida lite extra. Huuuh :(

Igår gick jag loss med saxen igen och klippte mig själv, minns första gången jag gjorde det i somras och jag fick typ panik för jag hade absolut ingen anning om vad jag höll på med. Pernilla försökte lugna mig och hjälpa till men då blev jag ännu mer hysterisk. Det var inte vackert, varken jag eller håret :o Blev bättre nu dock tror jag. Klippte till och med etapper :D

Åhh,  snart börjar Melodifestivalen igen! Jag är så sjukt taggad. Hah, älskar det :D

Dagens bild


Dagens bild


Fredag den 13:de

Fredag den 13:de otursdag?! pfft.. i och för sig så kanske det är omvänt för mig för jag brukar ha rätt mycket otur på årets alla andra dagar? :O


Bytt däck på kjell! Min älskade bil verkar gilla få punktering. :/  Jag och Klara stod och funderade på hur tusan vi skulle lyckas få loss bultarna efter att ha slitit och t.o.m ställt oss på fäljkorset när en räddare i nöden kom förbi och hjälpte till! <3 Sjukt snällt av honom, vem han nu var :D

Så därefter var vi och fikade i hamnen. Och sen shoppade vi :)
Dem måste slagit in något fel i kassan på Åhlens. För jag köpte allt detta för 39:- Men jag klagar inte :o


REA :))

Köpte även en klänning som kaanske är för liten, men den var snorbillig så det var värt att chansa lite. Och en skjorta för 50 pix. Plus en extremt försenad julklapp till min kära 2v2 Ally ;)
Nu ska jag iväg och fylla på luft i reservdäcket.


Tjoo!

lewl

If a robber ever breaks in, I'll just pretend to be one too, and we'll laugh and hug and he'll leave because I have first dibs.

Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


RSS 2.0