Dagens bild


yeah.. about that.


Lånade hem lite väl mkt böcker kanske. :x
Speciellt eftersom en av dem är på engelska också.


yeah... I kinda over did it, didnt I?

Dagens bild


heh

Dagens skönaste citat:

"Du måste gilla djur för jag bor i en etta med mina tjugo katter. Jag röker inte men katterna gör så du måste gilla passiv rökning och ett halsbloss då och då."

Just den dagen. Just den sekunden

Helt plötsligt står du där framför mig? Inte sett dig på flera år.

Vet du ens om vad viktigt det var? Den där kvällen, när du satt där oroad och höll i min hand när jag vaknade upp på sjukhuset? Jag har aldrig berättat det för dig. Även om jag tänker på det väldigt ofta. Just den dagen. Just den sekunden. Hur det förändrade mitt liv.

Du kramade om min hand, jag försökte krama tillbaka men saknade kraft. Ville du skulle veta att jag kunde höra dig. Jag kommer vara evigt tacksam för den och många andra gånger du bad mig att kämpa vidare när resten av världen hade försvunnit.


Gick förbi dig idag på stan som främlingar, innan jag inser att det är du!
Det var häftigt att få se dig igen.

Personen som räddade mitt liv.Dagens bild


Vart tar dagarna vägen?


I år så har jag bestämt mig för att försöka följa det. Det kanske är roligare om man hänger med ifrån början tänker jag som aldrig riktigt varit ett stort idol fan.

Jag kollar ikapp gamla avsnitten så jag ligger rätt  till men sen glömme jag bort det lika snabbt. Vart tar dagarna vägen? :o Hinner inte med! Känns som det enda jag gör är att kolla på Idol. :P

Bögar

Försäkringskassan bråkar med mig som vanligt. Fick inte ut pengarna som jag skulle. När man frågar dem varför så får man inget svar eller en ursäkt bara ett konstaterade att dem NU gjort om och gjort rätt och att pengarna är påväg.


I sure hope so! För jag har fått dubbelpunktering.


Dunkers Kulturhus

Haft en jätte rolig dag!

Fick hoppa in och hjälpa en vän som håller i en filmkurs på Dunkers kulturhus att hålla ordning på sina elever när de skulle ut och filma idag. Världens goaste barn <3Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


FML

Jag har så jävla ont jag vet inte vart jag ska ta vägen och inga värktabletter hjälper... :,(

nobkatten

Katten spydde precis så jag tyckte lite synd om honom, 5 sekunder senare står han och tuggar på min blomma...
Dagens bild


Vill sova :(


Tisdagsmys !

Kan det bli bättre?
Ikväll:


Tofflor


peanut butter cups

ochSnygga killar + massa överdrivet drama som får ens egna liv att kännas som en picknick :D

Dagens bild


Släpper taget

Jag har alltid haft god kontakt med mina ex, det har inte alltid varit populärt och starkt ifrågasatt av många. Inte minst i nya förhållanden. Men jag har alltid stått på mig eftersom det har varit betydelsefulla relationer för mig. Jag har nog sett det valet som definitionen av min självbild.  Sån är jag, helt enkelt.

Har jag älskat en person och sett en framtid med dem så tycker jag det känns avlägset att helt plötsligt inte känna personen längre. Även om man kommit fram till att förhållandet inte fungerade. Strategin har fungerat för mig/oss bra nu i 10 år. Men har ganska länge fått känslan att det inte längre är ömsesidigt så jag väljer att släppa taget till tre betydelsefulla personer på en gång.Plötsligt förändras hela min självbild. Jag har ju alltid varit den personen som varit väldigt mån om att man ska kunna vara vänner efteråt. Men ibland så tvingas man inse sina nerderlag, som idag.

Dagens bild


OP Sommar 2011!

Har fått så sjukt fina minnen denna sommaren vill aldrig att den ska ta slut <3


Klippte håret själv!


Semester på Öland.


Mysiga stunder på Råå.


HelsingborgsFestivalen.


Bada hos pappa.


Fjanta runt med polare.


Upptänksfärd till massa mysiga ställen.


Lanat hos mig.


Hängt på GECVarit ute och fotograferat massor med Pernilla.


Träffat nya vänner.


Träffat gamla vänner


Bil bil bil bil bil bil... och idag då mina första böter ever.:/


Träffat min familj


Blivit kär i en film
Och självklart så har jag...
Lagat mat, like a baws!

Dagens bild


OH NOOOOOO!


FUCK!!

Jag fick min första parkeringsanmärkning idag. Fuckade min tighta budjet totalt. " Första onsdagen i månaden " får man inte vara parkerad utanför mig. Palla att man missar det :(

boys will be boys

Igår var jag hemma hos Dan o Stoffe. Pojkarna var i sitt nya garage o meckade :D


snälla ring har blivit misshandlad och vill till akuten

Hade bäddad ner mig bekvämt i sängen och låg där och var lite halvnöjd över mig själv att jag hade lagt mig i tid. Eftersom jag skulle upp tidigt. När mobilen plötsligt plingar till. SMS.  Ifrån Pamme.

Jag visste hon var ute med en kille som varit inblandad i mycket skit. "snälla ring har blivit misshandlad och vill till akuten" Jag får typ panik och hoppar ut ur sängen, har miljoner tankar i huvudet om han har försökt råna henne/våldtagit henne.. man tänker alltid på det värsta.

Ringer henne och hon gråter så mkt att hon knappt får ur sig några ord. Tillslut får hon fram vart hon är. När jag kommer fram visar det sig att killen hon var med som hade blivit påhoppad och hon fick en smäll rakt i ansiktet under tumulten. När jag kört båda till akuten märker jag att jag har pyjamas på mig..

Mina Cellförändringar

Var iväg idag och gjorde Koloskopi samt ultraljud för att se om jag har vätska i buken ifrån en sprängd cysta..
Så nu är det yttligare väntan på resultat som gäller.

RSS 2.0