Dagens bild


Mina Cellförändringar

Idag har jag varit på sjukhuset för att ta nya prover för att se om de fick bort alla cellförändringar sist eller om jag måste opereras igen. Får svaret om 5 veckor. Varit jätte nervös hela dagen igår och idag. Men nu är det gjort iallafall. Min gynekolog var jätte gullig emot mig och försökte få mig på andra tankar när jag låg där i stolen med mina orakade ben och fotsvettsluktande fötter rakt upp i luften.

Jag är så tacksam för alla snälla som stöttat mig idag, speciellt en ny vän som har varit jätte gullig som ställde alarmet på mobilen bara för att kunna tänka på mig just då. Haha <3

gulp

Håll tummarna för mig idag klockan 1, plzplzplz!Dagens bild


Vem fakk e du själv då, sten?

Jag är riktigt dålig på att komma ihåg namn och ansikten. Men så stiger det på en kille på bussen som jag VET jag känner igen. Frågan är bara vem fakk e du?

Jag brukar aldrig hälsa först på folk heller. Dels för jag inte känner igen dem men också för jag är halvblind och inte ser dem förrens dem står 5 cm ifrån mitt ansikte och ser frågande ut varför jag ignorerat deras hälsning. Men denna killen iallafall kände jag igen jätte mycket. Så när jag och pernilla kliver av bussen för att gå hem till mig så passar jag på hälsa och han svarade men såg inte så jätte övertygand ut han heller. Hmm..

...Stör mig så jävla mycket att jag inte kan koppla honom till en person eller plats..

Juni 15, 2011

Tänker inte ens försöka återberätta allt jag missat medans sen sist jag bloggat. Det är så mycket vändningar hit och dit.
Jag var ute och gick på morgonen, när det kommer ett gäng äldre män bakom mig, i 30-40 års åldern och börjar ta på min rumpa.

Hela grejen tog mig rätt hårt faktiskt och jag har varit ganska skärrad efteråt. Hur folk kan bete sig så mitt på dagen?

Sedan dess drar jag mig rätt mycket för att gå ensam till och med på dagtid speciellt när man möter killgäng. Men sen blir jag förbannad att jag ska behöva gå runt och vara rädd hela tiden. Önska sånna idioter kunde förstå hur mycket dem förstör, istället för att se det som "rolig grej" som dem säkert tyckte att det var.

Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Oak

Påväg till djursjukhuset med min söta Oak..

Dagens bild


Dagens bildHejdå alla mina onlinevänner


Idag har jag haft en såndär riktigt fuldag. En sån där dag man vaknar upp och ser sig själv i spegeln och bara vill dra ner persiennerna och stanna inne hela dagen. Sån tur hade jag inte, istället så lånade Dan jobbets systemkamera. Just idag också....Han tog typ 300 bilder medans jag och stoffe käkade glass och sen promenerade nere vid Tropical Beach. Not okey!

Som hämd tvingade Dan vara hundvakt, enbart för att jag skulle kunna få mysa med dem sötaste hundarna någonsin. whooahah! Vi gick på en megalång promenad som slutade med att jag fick bära hunden hem. Fail :)

Lär väl komma upp 100 taggningar på facebook på mig snart. Så lika bra att redan nu säga hejdå till alla mina onlinevänner som hela denna tiden haft föreställningen om att jag är snygg. Haha!Idag åt jag på Phuun Thai , Inredningen är asful och musiken är kass, men vem bryr sig när det är lätt Helsingborgs godaste thairesturang.


Sen blev det movietime!och nu blir det sleeptime! För om 3 timmar börjar min tvättid. Kommer nog gå bra tror jag...Dagens bild


Ritat en ny bild i gimp

Älskar rita när känner jag behöver få något ur mig,fast jag hatar rita på beställning. Men nu har jag ritat ett nytt skrivbordsunderlägg iallafall. U like?


Klicka här för att ladda ner bilden

Stackare!

Någon hade sökt på orden " sexiga fötter " och hamnat på min blogg. Det måste varit en besvikelse utan dess like !


Juni 2, 2011

Shit, så trött jag har varit idag. Helt sjukt, fattar knappt själv hur jag lyckades ta mig iväg imorse. Kroppen var juh halvt avdomnad under hela promenaden ner till dagens möte. HAH, snyggt det hade varit om jag hade somnat i väntrummet. Kunde lika gärna ha gjort det... fast jag hade tryckt i mig en halv chokladkaka och massa te med hinkvis med socker i.  Försökte sockerchocka igång min kropp. Tror dock den har byggt upp ett imunförsvar, typiskt otur. ;)      Kan hända vem som...

När jag kom hem igen la jag ett täcke och massa kuddar vid min balkong och däckade. Det var hur mysigt som helst. Så där har jag legat där halvadagen. Halv sovande. Under andra halvt har jag faktiskt läst i min nya bok som handlar om kärlek. Ofc.. det är ju mig vi snackar om här.

Sen svängde en polare förbi en kort stund och såg till att jag fick lite mat i mig. Mina matlagningskunskaper är ju som bekant obefintliga. :)


Jag sitter inte i fängelse, jag lovar.

Emot kvällen träffade jag Pernilla en liten stund, vi gick runt lite och gungade i stadsparken och satt vid sagoträdet lite. Går ju inte direkt gissa våran ålder om man tänker på vad hon och jag brukar hitta på.

Tvätta är tråkigt nog, men att behöva matcha strumpor också? No ty.
SÅ! Idag har jag varit duktig och matchat mina tofflor med mina omaka strumpor istället, fungerar lika bra som nått annat tycker jag. HA ! IN YOUR FACE!


Detta blir andra bilden som finns på mig i hela bloggen, passa på! :-)Dagens bild


jodåmensåatt...eh..

Dagens raggninsfail

- "Bor du i Helsingborg?"
- "Ja"
- "Du ser ut som nån som bor i Helsingör"


Känns som att grabben får försöka öva lite mer. Förstår inte riktigt hur man fortsätter efter den inledningen.


Dagens bild


RSS 2.0