Eh..i know


(Hänvisning: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article12801734.ab)

Eeh..jag vet..

Men det är väl bra att det nu är bevisat också :p




Dagens bild


Blottat sitt privatliv

Hur kommer det sig att om man skriver om positiva saker så är det okej. Men om man skriver att man mår dåligt en dag så har man " blottat sitt privatliv"?

heuheu


Not doing shit

Idag blir nog en såndär slödag skulle jag tro. Sitta o pilla med lite projekt på datorn och kanske fixa till en vettig spotify lista. Sörjer fortfarande mina gamla listor :s





" Har du haft sex eller? "


Pernilla tyckte jag var oförskämt glad igår;

" Har du haft sex eller? "

- är det första hon slänger ur sig när jag möter upp henne på stan. Vi tog en del foton igår med Pernillas kamera. Kanske lägger upp lite foton senare när jag fått dem.

Sen var det hem för en mysig filmkväll. <3





Båda filmerna var bra, rekommenderas!

HELVETES JÄVLA VÄRDELÖSA KÖN



JAG VILL INTE VARA TJEJ IDAG!.. har så jäääävla ont. Var påväg ut för att träffa Pernilla när jag fick sån j-vla mensvärken. Jahapp...det vara bara att vända och ta mig hem igen.


(X) Värktabletter
(X) Värmedyna
(X) Fosterställning
(X) Mjukisbyxor
(X) Mys strumpor
(X) Håret uppsatt fult i en tofs
(X) Tröstäta

Check! .... Bring it on




Earth hour - Årets första grillning!

Stjärnklart, kallt, mörk, eld, mat, utsikt över sundet, och världens bästa sällskap. Kan inte bli bättre?



Dagen började med att jag och Kristoffer hade slaggat över hos Dan efter vi hade varit uppe och gibbat hela natten på GEC. Seg som jag är så vaknar jag självklart sist och då hade Kristoffer varit iväg och köpt frukost till oss <3 Även om jag inte äter frukost var det sjukt gulligt.

Sen kollade vi på en film och chillade. Pojkarna som är lite amatörer på att relaxa började dock bli lite rastlösa så stoffe föreslår vi drar ut o grillar. EH..HELL YEAH att vi ska! Vem kommer ens på idén att grilla när det är iskallt och kolsvart ute? I dont know but i like it :D Det var så sjuuuukt mysigt! :D Jag älskar er grabbar så jävla mkt <3



Drog iväg till Maxi och handlade en engångsgrill och packade ner en filt och drog iväg till gröningen. Avslutade kvällen med att dela på en flaska vin hemma hos Dan. :)



Dagens bild


Allt som står på internet är sant.

Äta pannkakor med smör och socker på IS THE SHIT! Det är så man ska göra helt enkelt. Alla andra pikar jag har fått senaste dagarna kan nu få sitta i skamvrån. Eftersom jag är allsmäktig på denna bloggen, och allt som står på internet är sant.


Booyah!


Tur jag fick hjälp med att vända dem, haha! Såhär fina brukar ju inte mina se ut direkt :p



Dagens bild


Alive !

Jag är fortfarande bitter över att min favorit i årets melodifestivalen inte vann.

Alive - Lnda Pritchard





Gillade Enemy som framfördes av en kvinna som inte kunde sätta en enda ton rätt dock, Sara Lumholdt. Får väl vänta till någon gör en karaoke version av låten så man kan lyssna på den :]

Removed from your buddy list

Kände knappt igen ett enda namn på min vänner lista. Har jag råkat tagit bort någon V.I.P av misstag så får ni hojta till.



Dagens bild


Hatar nya rakblad.

Det är så himla tråkigt att alltid raka benen!

Brukar använda engångshyvlar som jag använder om och om igen så dem är ganska slöa så det brukar inte spela så stor roll att jag rakar i turbofart.

Idag dock tog jag en ny rakhyvel och tänkte mig inte för.





Lång dag

Jag är kär i mina mjukisar. Gick aldrig och la mig igår natt, försökte ett par gånger men lyckades aldrig somna. När klockan började närma sig 8 tiden så gick jag ner till stan. Utan att byta om. Vilket är en big deal för att vara mig.




Jag brukar alltid vara mest överklädd av alla i alla situationer. Bara för jag älskar klä upp mig. Men idag som sagt blev de mjukisrace. Ingen dog ju för det, fick dock en kommentar ifrån en gubbe som undrade om ja precis jobbat natt. Hahah.. aldrig sett en fullfjädrad nörd förut eller?!


Efter att ha varit  på mitt vanliga solarium ställe på söder och solade en stund, smsade jag med pamme och råka göra henne pigg :D Förlåt gumman! Vet du behöver din skönhetsömn. Speciellt med dina jobbiga grannar. Så jag gick hem till henne och vi gick därifrån heeeela vägen till Özens allfrukt som är favorit butikeN. Sen matade vi fåglar på torget, och Pamme försökte fånga en stackare som hade båda fötterna intrasslat i fiskelina. :< Dock utan resultat.


Hade lovat sympatitvätta med Dan idag eftersom vi båda hade tvättid samtidigt, eller jag trodde vi hade det iallafall. Insåg sen att min började inte förrens kl 3.. Så svängde förbi honom och käkade jordgubbar till frukost. <3 Sen somnade jag dir-mode i hans soffa.



Tydligen hade jag snarkat också. Finns dock inga bevis som styrker hans fåniga påstående :p. Så det är säkert inte ens sant.



Sen trillade Stoffe in och jag får försöka anstränga mig lite för att vakna till liv. Jag och Stoffe börjar skojbråka som fan, shit va roligt det var. <3

Tio minuter senare ligger jag o kippar efter andan och har maxpuls och är knallröd i ansiktet. Så det blev hem och duscha och faktiskt sätta på sig normala kläder för att sen åka ner till GEC o nörda lite. Skojbråka är så jääävla roligt. Men det brukar alltid sluta med att jag överdriver och tar allt för långt varje gång. Hhahah..




Skulle hälsat på Pammes syskon men hon skulle precis lägga dem när jag kom på det. :/ Nästa gång !

När jag skulle gå hem så hade nån idiot tänt eld på en av de där papperskorgerna vid bankomaterna. Mischo var duktig dock och kom med en hink vatten. Sen var det nån jävla idiot, (när vi ändå är på ämnet) som försökte mucka gräl när jag, Tobbe, Dan, Stoffe var iväg för att käka.

Tror ni inte killen går på mig först?! wUUUt.. manligt värre. Uppenbarligen hade pojken gjort en grov felkalkylering på vilken hulken stryrka jag besitter. Känner ju att jag inte vill skada honom. Jag parrerar snällt till vänster som det pro jag är. För att undvika skäma ut pojken framför hans polare.

Men då börjar nooben stalka oss och gå bakom och sen fråga varför vi förföljer honom?! Sen tar han tag i Stoffe men släpper nästan direkt.

Blev inget bråk som tur var men hela grejen var lite konstig.

Jag har blivit boeg


AFK from life

Börjar känna på mig att det kommer komma en irl AFK very very soon.

Lovordade Söder




Jag satt och snacka om att jag tycker att mitt kära hood är så fint. Så nästa gång skulle vi ses någonstans på söder. EumEhum.. vart ska man gå då ?


hahah, drar med tjejerna på dickens typ? lal.. kanske inte ;) Pistachia? med alla färgerna?

"ett glas vin"

Varit ute med tjejerna på "ett glas vin". Fast ingen av oss tog vin. Hah, jag körde på cider istället, är inte så jätte förtjust i alkohol överlag. Resten av gänget köpte strawberry daiquiri som såg rätt smaskigt ut. Men ingen drink är värd 120:- i min bok. Det är ju över 5h i GEC tid! FTW. När man var liten räknade man om allt i tuggumi valuta. När man är större är det spelcafe valuta. HAH :)

Svårt att själv tro jag är 24 år.




Vi skulle till Utposten men fick inte plats så det fick bli Helsing istället. Inte riktigt min typ av ställe, känns lite för snobbigt men jag hade ju trevligt sällskap av Sanja, Elin, Veronica, Sandra, Monika. :)



Påvägen hem gick jag och Sanja till Max för att plocka upp lite färdkost. Där vi springer på Stoffe och Pierre :D Så jag käkar med dem därefter blev det en sväng förbi GEC och underhålla Diggiddan i kassan och hejjade snabbt på Mischo. All-in-all en bra dag. :)



Nu sitter jag o lirar lite HoN, kan inte somna..
Går halvbra, vi vinner iallafall men folk KS som faaaaan. Orka att man har 22 assist med flint?



Dagens bild


Dagens bild


Deppig

Bläh. Haft en dålig dag idag, det konstiga är att jag inte ens vet varför själv. Bara varit deppig och ledsen hela dagen. Hoppas det blir bättre imorgon..

Känns som jag vill gråta men har ingen anning om varför. Snacka om att förneka saker för sig själv. Jag är konstig..

Dagens bild


Dagens bild


Byter nog om hemma istället...

Hur tänkte man här?

Ombytes skydden är inte så mkt till skydd. Dels så ser man ju igenom springorna, sen är den också jättelåg så man har halva kroppen ovanför skyddet..




Thanks but no thanks, byter nog om hemma istället :)

Då har man tränat !


Varit underbart väder idag så jag och en polare tog oss en promenad till norra hamnen. Där jag ändrade inställning lite till träning, det var ju inte så jobbigt som jag alltid trott.. Vad klagar alla över?! Testade alla träningsmaskinerna i norra hamnen. HAHAHAHAHHA

Awesome!
Bilden blev t.o.m fin genom min annars så "värdelös-att-ta-bilder-med" telefon. Sen kollade vi på film och jag råkade somna o dregla lite på hans axel... mindre awesome :D


Please, you're sufficating me...




Hahahah :D

Strumpor, Strumpor och lite mer strumpor

Hittade min gamla förlovningsring när jag röjde undan i garderoben för att göra plats åt min en miljon omaka strumpor.

Vad gör man med sånt? Ska man spara? Ska man slänga? Återanvända guldet och göra ett nytt smycke? Min ring är bling bling (otippat jag vet) så det kanske inte går göra det när det är diamanter i den.. vettefan :S

Tror att jag har världsrekord i mest omaka strumpor. Det är bara strumpor i påsen


det är inte ens alla...men hann inte tvätta mer idag :p

Ninja STYLE

Vaknar upp och känner mig extra sliten idag, den där känslan som bara en hård natt med alkoholfritt vin kan ge en. Vill verkligen inte gå upp och tvätta men det var antingen det eller att gå naken resten av veckan, och barnen blev så rädda sist. :o

Så jag smyger mig ut i trapphuset som en ninja..öh.. en trött och sliten ninja, men NINJA non the less! Och ber till gud att idag är inte dagen då jag äntligen skall få träffa mina nya grannar som flyttat in för 3 månader sedan men vi har lyckats gå omvarandra på ett väldigt svenskt och fint sätt under hela denna perioden.

YES! Lyckas smita in i tvättstugen och slänga i en tvätt. Allt i samma, här är man inte Fancy Pancy..sorterar på sin höjd lite svart och vitt :) Smyger ut i korridoren igen, niiiiiiiinja style!

Öppnar dörren till trapphuset, lyssnar en sekund. Tror ni inte att det är någon idiot där ute.. snabbtänkt som jag är  hänger jag kvar i dörren från tvättstugan/källaren. Pillar lite med foten på en fläck i golvet som är lika gammal som huset jag står i. Tror ni inte någon jävel SMYGER sig på mig bakifrån vilket tvingar mig att snabbt springa ut i trapphuset och möta MR.random person framifrån också. Blev så jävla förbannad  " Jävla gankers " skrek jag åt Britta, 80 år och Per-Bertil, 75. Medans vi alla stod där.

Dem spelar förvånade medans jag gormar vidare i trapphuset. Som grädde på moset lyckas jag i all förvirring kolla rakt in i solen också, (mitt trapphus är 80% fönster) Nice teamflash där solen...rakt i ansiktet..nice jävligt nice

Nu ska jag sova en halvtimme innan jag ska hämta ut tvätten som förhoppningsvis matchar varandra i färger lite bättre än innan idag.



http://www.youtube.com/watch?v=j5g2fg86gUw

rly dan...REALLY?!

Lekt lite i GIMP såhär på kvällskvisten. Eh,..klockan är snart halv sex men skit samma.. det är kväll så länge jag säger att det är kväll, mkej? Han hade gjort en asrolig bild på stoffe så blev lite sugen..


(OBS: Internskämt)







Dagens bild


Hur är det möjligt att få en påminelseavgift när de inte ens skickat ut en "första" faktura och sen vill ha betalt för något som inte ens existerar.

Hej,

Tack för ditt mail. Du verkar ha gjort en tom order. Det har skapats en fraktavgift på 59kr som sedan fått en påminnelseavgift på 50kr.Jag kan ta bort denna faktura helt denna gång. Men var försiktig när du är inne på hemsidan så att du inte skickar iväg tommar ordrar.

Ha en bra dag,

Med vänliga hälsningar

 


 

 

EEEH... bra hemsida. Ni känner inte att ni behöver anställa någon ny kodare? wtf?!

 

 




Dagens bild


just hanging with my gnomies



Igår gick jag och Dan loss som galningar framför melodifestivalen. Alltså jag hade så jäävla roligt. <3 Så glad jag träffat dig! hahah. Vi drog till spelcafet efter, fortfarande lite berusade och försökte oss på lite fylle-LoL.


Idag har jag varit hemma hos André och träffat hans systrar och ena systerns tvillingdöttrar och drack lite kõffe. Därefter slängde vi oss på en buss(jag fick t.o.m springa för att hinna, NOT OKEJ! :D) till Tobbe. När vi stressat runt lite och vinkat av André vid tåget fick jag lov att följa med Tobias och Charlie på deras taco/filmkväll snälla som dem är .
.. and it was gooooooood. Inte käkat tacos på riktigt länge , nam nam nam. Extra grymt att bara kunna sitta stilla och ha två pojkar som lagar maten. HAH :)

När jag blev avsläppt hemma fick jag sms direkt av Dan som var på GEC och ville ses lite. Well ofc my love! Så det blev en snabb dusch sen ner till gec för att säga hej. När jag väl kommer dit sitter pernilla där. Gissa om jag blev glad <3 Saknat min höna :) Vi drog iväg och köpte lite mat som mischo återigen var halvnöjd med. Svår grabb det där mysko-mischo, han lever upp till sitt smeknamn :D


Nu är jag hemma igen och tänkte ta upp mitt HoN karriär återigen. Dock inte spelat på två veckor så känns lite halvsegt att ha 3-4 loss games att se fram emot i natt.

Äckliga bilder på mina fötter

Mina fötter ser lite random ut för tillfället :D Tror dock inte jag kommer tappa någon nagel då borde jag redan gjort det.


En månad sedan: börjat skifta lite i färg


Idag: svarta


Dagens bild


Minnestest imorgon

Elektrokonvulsiv behandling


Imorgon ska jag iväg till sjukhuset och påbörja 1 av mina 4 minnestest som jag ska genomgå. Är lite nervös om jag ska vara ärlig. Vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig. Ska bli skönt ändå att få det utrett, har ju som de flesta som känner mig lite halvsvajigt minne stundvis som en konsekvens av min ECT behandling jag genomgick för två år sedan. Läkarna sa då att det var en helt ofarlig metod och att man enbart lider av minnesförlust max upp till två månader efter senaste behandlingstillfälle.

Redan efter första behandlingen så kände jag att något inte stod rätt till, jag vaknade upp med total desorientering i tid, plats och person. Mitt underbart snälla ex Christoffer ringde mig kl 10 och sa att han skulle besöka mig kl 12. När han senare kom 2 timmar efter vi snackat så hade jag absolut ingen aning om att vi hade talats vid och bestämt något. Hade verkligen guldfisk minne, där satt jag och frågade samma frågor om och om igen.

Mina vänner som stöttade mig under denna perioden tyckte nog det hela var värre än vad jag gjorde, jag minns det knappt. När jag för 10:de gången på en halvtimme ställt samma fråga och var fortfarande lika förvirrad. Men jag blev förvissad om att detta var helt normalt och att minnet återkommer precis som vanligt efter avslutad behandling. Att Christoffer flyttade hem till min lägenhet och tog hand om mina katter och besökte mig på sjukhuset varje dag i två månader har jag mest fått återberättat för mig. Har nästan inga minnen kvar ifrån den perioden




(källa: http://www.vardguiden.se)

Jag genomgick 8 st behandlingar tror jag. Nu 2 år senare har jag fortfarande problem. Jag har alltid klagat ända sen jag avslutade min behandling att jag aldrig fått tillbaka minnet helt, men inte blivit betrodd.

Förra året belyste dock Kalla Fakta eller uppdrag granskning(vet inte vilken det var) behandlingen och riktade stark kritik emot just den informationen jag gets. I andra länder ges en helt annan information och eftersom forskningar för många år sedan redan då kunde bevisa att risken föreligger för att minnestörningarna kan bli permanenta.

Efter programet som sändes i på SVT så har informationen blivit ändrad. Otur för mig bara som genomgick behandlingen innan jag visste riskerna med den.

Mitt minne har dock blivit mycket bättre och till största delen så fungerar jag normalt. Men jag vet också med mig att jag glömmer saker jag aldrig skulle glömt förrut. Att jag inte kan koncentera mig längre och att jag ofta glömmer bort namn och personer.

Jag träffade en tjej på stan när jag var ute och gick med en vän. Hon hälsade jätte glatt och visste mitt namn och allt. Frågade hur det var med mig och hur det gått med allt. Jag står och småpratar o ställer frågor tillbaka medans jag funderar på vem personen framför mig kan vara. När vi går därifrån så vänder jag mig om till min kompis och säger.

"Jag har ingen anning om vem det där var"
"men herregud det var ju carolina, ni var bästa kompisar och umgicks HELA tiden varje dag förrut.."

Tydligen så var det någon som stod mig väldigt nära för max ett år sedan och vi hade umgåts varje dag i nästan ett halvår.. Jag tyckte inte ens hon såg bekant ut.




Förrutom att jag glömmer personer, så glömer jag platser, hur ord stavas, har svårt återberätta något som hänt och hjärnan arbetar slöare nu änn innan. Svårt planera och koncentrationsvårigheter...Yaaiii GOOD JOB!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6140976.ab
http://www.elchocker.se/kategori/skador-fran-elchocker/

Mysa och kolla på film is the shit!

Mysa och kolla på film is the shit!

Haft en riktigt mysdag idag! Största delen av dagen är spenderad i sängen. Sen har jag frossat i mig, chips, dricka och glass också. EPIC!



Kollat på "States Evidence"




Efter en massa krångel lyckades vi äntligen koppla ljudet ifrån datorn till mina små högtalare vid tv'n. Har börjat se på en film som jag tyckte verka bra men som jag somnade mitt i :(. Så idag ville jag se klart den men kom inte på namnet på den... Fatta vad störande! Letade skiiiit länge.. men tillslut så! MOAHAH. Den var väldigt speciell men ändå bra. En sån där film som får en att fundera efteråt.


Ice cream!  





Hela dagen har inte varit myspys..jag har varit iväg o handlat lite food (mest till katterna men ändå) och dragit en storstädning. Disken pallar jag inte dock :P

building it up, building it up, building it up


tralalalaaa

Då har man spenderat ännu en natt framför spotify <3 Gngn

Dagens bild


Kontakt Annons!

Söker efter en stabil turret på min lane, någon att gömma sig bakom när livet blir tufft. Har lvlat upp nu och tröttnat på springa rundor i skogen. Där hittar man ändå bara folk som stör ens recall. Söker därför ett mer seriöst förhållande. Vem är jag? Mina teammates beskriver mig som en positiv och glad person som gärna sprider attackspeed aura runt omkring mig. Men inga problem med att flame'a om så behövs! Är familjekär, skulle heller aldrig svika min klan.

Sökes: någon som speccat Health-reg + Armor, Dock ej Lifesteal. Varit i lifedrain förhållande förr det var spännande  men inget för mig. Jag är inte en sån som concedar i första taget!


Skriv till "hungLIKEaMAN"  Or am i?!

Ps. Ulti finnes ;)

Dagens bild


Dagens bild


IRL poke ? Är ni seriösa eller? Du skojjar?

Måste bara tillägga att jag känner mig lite ouppdaterad på hur man flörtar. Vet förövrigt inte fortfarande hur den konstiga killen på temple som slängde sig halvt över vårat bord och drog ett par tafatta dansmoves fick upp en tjej brevid sig. Eller hur killen som lånar en tjejs handväska för att göra "hantel övningar" och spänna musklerna får ett 5 i 3 ragg som han hånglar upp.
Helt plötsligt känns poke i facebook som det mogna sättet att ta kontakt. Och det är bara så fel det kan bli

Om någon någonsin klagar på att jag är nörd igen kommer jag se tillbaka på den kvällen och ta emot komplimangen med det största leendet jag någonsin haft.


Om detta är de normala beteendet för alla som " har ett liv" så önskar jag innerligt att jag aldrig får ett :D

tank på dansgolvet

Hinner aldrig med att skriva.. är aldrig hemma längre nuförtiden. Drar en snabbpreview: Var ute o festade i fredags med Tobbe. Fick med mig Dan och Kristoffer efter lite legshowing på gec ;) Förfest hos diggidan, sen random sunkställe på knutan, gå före i kön o känna sig cool till temple (JA, JAG ERKÄNNER jag kände mig lite cool) men det var inte speciellt coolt egentligen för temple är inte riktigt min typ av ställe. :o

Tobbe hade tatuerat sig bakom örat vilket jag tyckte var asgrymt. Har inte direkt tagit han på allvar när han snackat att han skulle göra det sen kommer han helt nytatuerad ett par timmar senare. Så jävla coolt :)



Jag o Dan dansade ulti dansen, även när musiken tystnade. ASG :D Var så sjuukt glad han hängde med. Råka slå till lite randomfolk när jag försökte gå 50% carry, 50% tank på dansgolvet. Shit happens, var fan småcreeps all over the place. Om ni hajjar?! ni hajjar va?? Fattar ni eller, hallÅ!? din mamma......hajjar du?



Jag o Stoffe sov över hos Dan och jag tassade upp försiktigt mitt i natten (tyst som en liten mus var jag) för att dricka lite vatten och lyckades samtidigt välta halva köket, SMIDIGT. Vi var på GEC också tydligen påvägen hem ifrån krogen och donken dessförinnan, har inte sådär jätte mkt minnesbilder and im sticking to that story! . Förutom att jag ägde på LoL. hahaha

Hade ca: 0-15 i snitt i alla våra games. Sen gick jag tydligen iväg ifrån datorn varje gång jag dog samt gjorde massa ljudeffekter för mig själv när jag lirade. Tror dem är mytomaner, men det finns ju tydligen övervakningskameror så kan inte förneka allt ;)

Lördag.. hum.. bakis. Mådde inte bra när ja vaknade. Söta krissie körde mig hem så jag slapp gå, jag gick och la mig och sova bort halva dagen. Lätt värt det. Sen var det omtaggning som gällde. Det är mars, Det är lördag, Det är klockan 20.00 och det är Melodifestivalen! HELL YEAH BABY!

Så vi hängde återigen hos casa de la Dan, som är det nya gec så att säga. Grabbarna hade varit och gjort grabbsaker under dagen medans vi äldre damer behövde sin skönhetsömn. Stoffe hade kört fyrhjuling och Dan hade åkt i en plåtbalja dragen efter. Så jävla sjuka :D Älskar er. Hahahhah!


Pamme joinade oss också under vårat melodifestivals raise. Jag var besviken över resultatet mildt uttryckt. Jag la band på mig själv och behärskade mig eftersom jag var i finsällskap men jag var iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinte nöjd när min kära fina favorit bidrag "alive" inte gick vidare. BUUHUUUUUUU :<

Idag har jag nördat lite, men LoL servrarna är ju värdelösa så det blir rätt så mkt dö tid om man säger så. RiddlarN drar upp skönaste låtarna när vi alla skulle dra hem så vi blev kvar i säkert nån timme extra och börja få den ena nostalgitrippen efter den andra. Vi kombinerade en asgrym spotifylista med gamla klassiker. Fun fun :D 



Kombinerat ihop en kontaktannons också. Men den ska jag finslipa lite på innan jag lägger upp den. Ni kommer fatta vad jag menar när jag visar den. Its gonna be epic. ITS GOOD 4 YOU!


Nite nite

okej..

Jag lägger mig väl då .....ENSAM. Men jag är inte nöjd. Godnatt Godnatt!

JA, JAG ÄR TRÖTT OKEJ!?!?

Chuck Norris made a Happy Meal cry

Chuck Norris
and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants

Chuck Norris counted to infinity - twice

Chuck Norris will never have a heart attack. His heart isn't nearly foolish enough to attack him

Chuck Norris once starred in Wheel of Fortune. The last twenty nine minutes were spend in a awkward siclence, waiting for the wheel to stop spinning.

Dagens bild


1. Down side of single life.


Down side of single life

Nr.1 : Inget mys

Att man inte har någon att mysa med! Vilket toppar min lista av värdelösa egenskapen med att vara singel. Jag menar...spoona med katteN och bunkra upp med 7 kuddar i sängen ONLY GET YOU SO FAR.

Ibland vill man ändå ha någon att mysa med. Som nu till exempel. Vill mysa! Jag märker ju på mig själv att jag blir mer o mer närgången på mina kompisar hahahah :D Idag har kram suget varit riktigt stort :)

Celibat skiten har jag inga problem med, sex är ändå skönast när man är riktigt kär och i förhållande ändå. Men att inte ha någon att somna brevid eller spoona med och mysa, suger ju riktigt mycket...
GAAH! jag är kärlekskrank just nu! Är inte ens intresserad av att ha sex, sex leder till känslor. Känslor leder till förhållande. Förhållande leder till skit. Skit leder till att man blir singel igen. Sen börjar det om :o

Men mys däremot ååh..  M Y S A !! 



Nått som skulle hända idag ..vad nu det kan vara..

Orka..
Jag hatar att ha den där känslan " Det är något jag glömt"  men det är ju något viktigt jag glömt som skulle hända på fredag..GAH!

Frågan är bara vad det kan vara :s


Thank you for not stalking

Fyfan, vad jag tyckte synd om stackars riddlarn som har creepy stalkers. Hans är ju värre än mina. Asg :p Inte bara en heller, dem kommer i flock av tre. HAH :)  Han är dock inte alls lika road av detta som jag. Försökte få med Pernilla till kassan så vi kunde få iväg dem lite, vet dock inte om det gjorde saker bättre eller sämre. Hah im sorry :D


Food for thought

Jag och Pernilla hade bestämt att vi skulle till Waynes Coffee som är nya favoritstället för stunden men jag var så seg med att komma ner till söder för att möta upp min drottning så det kändes ju inte som att det skulle vara öppet. Sprang in på GEC istället och träffade folket :D

Krissie och lammkött hängde med in på Pistachia. Pistachia är stället med asfula färgerna:P Sagt det förr men WTF.



Hur tänkt ni där? Ser iofs rätt nice ut på bilden här men låt er inte luras. Jag menar att köra ett helt inrednings koncept på limegrönt + rosa är ju inte helt stabilt om man säger så. Men stället ligger nära jordens medelpunkt (GEC that is) så det funkar. :D Dan, Mischo, Kristoffer, Lammkött, Pamme och moi drog sen till MAX o snacka skit. Alla behöver vi Game Pause ;)

När vi kom tillbaka så hade stackars David som jobbar idag stalkers på besök. Han kan ju inte direkt vara otrevlig emot dem eller be dem gå heller... hahah

Fin i håret igen <3


YAaii äntligen har jag färgat mitt hår igen! Höhöö..Har mörkmörk brun nu. Looks good!





Bort bort bort med den fula rödaktiga färgen. Skit så skönt! :) snacka om att jag hade en fail färgning sist, nu kommer jag nog köra på säkra kort ett tag eller dra till en överdyr frisör. Blev lite avskräckt dock ifrån mitt senaste besök där hon helt plötsligt går beserka med saxen och klipper av 2 dc. Mitt hår växer iofs skit fort så nu är det nog lika långt igen men ändå :P

Dagens bild


Chillat o snackat skit

Idag har jag chillat med Dan, vi råka komma in på konstiga saker man gjort när man var barn. Hah fyfan vad sjuka saker han har gjort. Så jävla skön, fick upp massa konstiga bilder i huvudet medans han berättade med stenar, sparkcyklar och vägskyltar. Stackarn ska dock jobba imorgon så jag drog hem vid 1 så han skulle få lite sömn :)

Annars har det inte hänt sådär jätte mycket. Somnade sent så sov bort halva dagen. Imorgon tror jag att jag ska färga håret om jag orkar och kanske försöka träffa Pamme en liten stund. Nu ska jag nog ta mig ett natt game innan jag lägger mig för är lite för uppspelt för att hoppa i säng nu. :]

Pre dinner snack! Its good for you
Ciao ;)

Dagens bild


Tjejmiddag !

Var ute med tjejerna idag, Monika, Elin, Anne, Sandra, och nykomlingen Sanja. Vi var och åt på Viva. Jag har aldrig varit där förr men jag lär säkerligen gå dit fler gånger. Maten var riktigt nice och det var mysigt ställe. Sällskapet var lika trevligt som vanligt ! Kul att jag äntligen kan börja följa med på saker igen har varit lite jobbigt i vinter med 0 i ekonomi så har fått legat lågt ett tag.



Googlade som en idiot för att få fram en bild med dem verkar inte ha en hemsida så blir lite knepigt. Fick bli en googleview istället. :) Ligger vid maria torget..

Ska väl sova nu då typ.. kanske

faaan varför har jag ingen självdisciplin

Dumma dator.. dumma internet och dumma asgrymma spelista på spotify.

Dagens bild


Im such a nerd. But i love it!

Jag var levande död igår, därför jag kom i säng i tid. HAH ! orka att jag redan nämt det 2 gånger. Det är så olikt mig så det förtjänas nämas igen. Jag är fortfarande chockad själv.

André frågade om jag ville med på brunch och det lät ju nice. Speciellt eftersom jag ville passa på att umgås så mycket jag kunde med honom innan han skulle åka tillbaka vid 6-7 tiden. Vi drog iväg mot väla för att möta upp Tobias som stod och väntade med sin bil på oss. En bil som förövrigt hade en liten repa där fram...knappt synlig, vet inte vad han klagade över?. ;) Väl inne på väla var det proppfullt med folk, jag blev nästan folkskygg. Fattar inte varför alla alltid ska krocka med mig när jag går någonstans. Skit störande. Iallafall vi käkade sen drog vi hem till Andrés syster och drack lite kaffe medans han plocka ihop sina grejor och bytte om. Tobias skulle iväg med sin fru till göteborg för mys-mys så han släppte av mig o André på GEC. När man stått där i 5 minuter och inser att jag faktiskt hälsar på var och varannan person som kommer till kassan så börjar man ifrågasätta sitt liv lite. HAH :) Anestis, David, Misho, Marcus, Kristoffer, André, Rognefjord .. haha wtf? 


Im such a nerd. But i love it!




Svensson STYLE

Kände mig riktigt duktig när jag gick och la mig innan 23.00 igår. Svensson STYLE! Somnade rätt snabbt också. Var inte lika nöjd när jag slår upp ögonen och märker att jag ändå sovit till två på eftermiddagen.

Kan ju inte vara hälsosamt att vara mig någonsin. Dagens diet tex som bestod av pizza, dricka, chips, och som om det inte var nog så blev det en lyxshake på MAX som avslutning. Hade en mysig filmkväll med Diggidan och Toffisal idag. Jag fick kämpa mig igenom den mest manliga film jag sett på riktigt länge. The Expendables. Men vad tänkte jag, en film med  Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren kan de bli annat än knivfights och explosioner?!



De lyckades ändå få in 2-3 minuter kärlek då denna cooligen skulle spöa sin flickvän's (?! ) nya kille som slog henne. Så han kunde leka lite hjälte. Vem vinner inte en 1 vs 10 personer fight på en basketboll plan lixom ? Kid stuff..

Efter 10 minuter in i filmen kände jag att jag var tvungen hem sen och måla allt i rosa och ha fluffiga/luddiga kuddar överallt för att det ska bli jämnvikt i universum igen. Den känslan har lagt sig lite dock som tur är för jag kom precis hem.

Därefter så såg vi på grown ups.



Medans matkoman hade satt in, ugff!  Familjepizza från gula kiosken ftw! (tack för hjälpen med blocken kristoffer btw, så jag slapp snacka med dem.. hah. Gjort det förr lr? acted like a true pro)

Dealen vi hade var att jag fixade chips, Kristoffer fixade pizza och Dan fick stå för husrum och filmen, att vi kommer bli förkylda är bara en skön bonus vi får smaka på om ett par dagar ;) Men det var det värt för jag hade trevligt <3

Pernilla smsade och var nervös inför ett stort möte hon skall ha imorgon. Efter filmerna träffade jag henne, tanken var att agera lite stöd men det blev tvärt om istället. Slutade det med att det mest blev jag som fick prata ut och hon lyssna. Och för första gången på riktigt länge var jag faktiskt nära på att börja gråta.

Vilket på ett sätt kanske är en bra sak. Visar att jag mår väldigt bra just nu med mitt liv. Men det var ändå skönt på sätt och vis att ventilera lite. Samt att jag har skönaste människorna runt mig just nu. <3
Tack för ikväll grabbar!

RSS 2.0