Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Harrys

Igår var jag på Harrys med Andre och Tobias. Vi skulle " bara ta en öl"...blev betydligt fullare än beräknat. :x  Men det var ändå jätte trevligt! Efteråt gick jag till gibbzone och halv somnade på tre stolar. Innan någon snäll person körde mig hem. Hah :)
Jag har väntat länge nu men imorgon är det äntligen Melodifestivalen!

Vet inte riktigt hur gammal jag var när jag först blev frälst av hela konceptet men tror det var hela familjegrejen som blev runt omkring. Melodifestivalen var kvällen jag och min syster fick vara uppe lite längre än vanligt och sitta och mysa med mamma i soffan och titta.Imorgon tävlar:

Marie Serneholt - Aldrig varit ett fan av henne, tycker hon är jobbigt klämtjäck och sjunger dåligt. Bra smak i killar dock. :)

Dead By April - Ett av mina favoritband dock känns kanske inte som helt rätt koncept för melodifestivalen. Får se om jag tycker samma sak efter jag sett dem uppträda. Även om jag älskar dem kanske det inte är något man vill skicka vidare till Eurovision.

Thorsten Flinck -  Njaee.. inte min smak alls.

Afro-Dite - Minns när de vann, blev mycket snack om att Sverige skickade 3 mörkhyade tjejer vilket då var ganska nytt fenomen. Disco låt och snyggt nummer. Men det känns kanske som bäst före datumet är passerat. Ska ändå bli intressant och se vad dem har för låt.

The Moniker
- Av det jag läst på aftonbladet så ska The Moniker ha en annolunda låt jämfört med förra årets " oh my god". Blir intressant. Vägrader erkänna att jag gillade den förra året eftersom den slog ut en större favorit jag hade. Grrr

Abalone Dots
- Aldrig hört talas om.

Sean Banan
- Jag är ett för stort fan för att kunna uppskatta pajasnummer och ser det som ett hån emot artister som verkligen lägger ner sig.

Loreen
- Hennes bidrag förra året växte och växte. Första gången jag hörde den gilla jag den inte alls. Nu älskar jag henne. Tror hon kommer vara min favorit. Hoppas hennes scenframträdandet är mer i synk med låten. Tror det var där det trillade ihop för mig förra året.RSS 2.0