Dagens bild


TwidayBehöver någon ens fråga? Klart som korvspad att Sparky ska gå på detta!


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Recovery is not a team sport

Recovery is not a team sport. It's a solitary distance run. It's long, it's exhausting... and it's lonely as hell.


Dagens bild


Life is funny in that way .

Är det inte konstigt. Mot vissa personer är jag en bitch(hinner/orkar inte med) och dem står där och väntar tålmodigt. Mot andra så visar jag upp mina bästa sidor och dem vänder mig ryggen.
Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Girly giiiiirl!

Idag har jag varit riktigt tjejig.

Varit på manikyr och gjort gelenaglar för första gången i mitt liv. Det tog 4,5 timmar! Seriöst nu, hur hinner tjejer med att vara tjejer ? Dessa naglarna skulle hålla förhoppningsvis 2 veckor innan man måste göra om det.


(Nörd som jag är kunde inte göra för långa, det får ju inte bli för svårt att trycka på tangenterna ;)


Jag får faktiskt inte ihop det. Så jäkla mycker extra tid som ska gå åt till naglar/färga håret/sminka sig/raka benen. You name it. Samtidigt som dem flesta tjejerna är dem som tar hand om städningen hemma och allt sånt mög. Sorligt men sant så är det ju faktiskt så. Nästa liv ska jag verkligen bli en kille. Men sålänge man ändå är tjej får man göra det bästa av det och mina naglar blev riktigt fina! Är jätte nöjd :)


Inside information

Inside info: Snygga tjejer vill bli kallade smarta. Smarta tjejer vill bli kallande snygga.

Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


RoadTrip - Lund

Väla idag tillsammans med Klara! Sen blev en runda på Hyllinge också efter vi fikat. Jag hade ju bestämt mig för att jag "behövde" ett par nya vinterstövlar. Så jag var på jakt! Slog mig också att jag blev lite förvånad hur mycket vi hade att prata om med tanke på va få gånger jag och Klara har träffats. Men det känns skönt att det flyter på :))Avslutade kvällen med att kolla på Idol tillsammans med en grym kille ända borta i Lund och sen blev jag bjuden på pannkakor!  Epic day, nu ska vi bara hålla tummarna för att det blir en Epic night för min del också så jag inte vaknar som igårnatt av värsta mardrömmen så gjorde att jag inte vågar somna om på en timme.

Just det! Han säga hej till André idag också, det var ett bra tag sedan nu. :)
Mer Evolution tack!

Otroligt dum funktion det där, med att drömma mardrömmar. Svårt att tro att det var en hit på Stenåldern heller faktiskt. Kunde inte evolutionen fixat till det där misstaget?!

Och vad är grejen med all den där ångesten som översköljer en så fort ens pojkvän inte dyker upp den dagen ni bestämt träff och sen inte är anträffbar?

Hörrudu kroppen. Du behöver inte reagera lika starkt som om det vore en björn som stod framför mig och hotade hela min exstisents och det enda som står mellan mig och alternativet att sluta som björnmat är hur mycket kraft man har i benen.

Det är tvåtusenelva. Häng med lite är du snäll.

PAAAAKET!!

Bry er inte om attentionwhore Nisse som råkade hamna med på fotot. Kolla under honom, fått paket idag! :)))


AWESOME!!


Mina Cellförändringar

jahapp.

Labbproverna är tillbaka och dem hittade cellförändringar igen. Nu blir det yttligare ett halvår av nervös väntan och sen yttligare prover.

2 % chans att jag fortfarande hade det efter operationen. Två fucking jävla piss procent.

Önska jag var f'ärdig med detta nu.

Dagens bild


Generalen


Såg General Knas igår på tivoli. Han har sån sjukt häftig röst.

Min första spelning jag gått på någonsin tror jag t.o.m. Om man inte räknar festivaler. Brukar ha väldigt svårt för trånga ytor/mycket folk och dålig luft i kombination eftersom jag svimmar ofta. Men det gick bra :)


Dagens bild


RSS 2.0