Dagens bild


Nån är populär!

Här sitter jag och tycker jag har många läsare på min lilla blogg så slänger syrran ur sig att hon har 900 unika läsare på en dag, vafan :P

hahah

Jul kaos

Min familj
Blir alltid halvt kaos varje gång man åker till Värmland. Speciellt vid jul när det är så många och fira med.

Idag har jag firat med mina syskon, vi är ändå väldigt många bara i närmaste familjen. Men vi ses bara två gånger om året så gäller passa på! Vi blir 14 stycken när bara vi syskon träffas.. och snart kommer det tillökning eftersom brorsan och syrran ska båda få barn väldigt snart.

Dagen innan julafton:    Med Farmor.
Julafton:                         Med syrran och hennes killes släkt. Mamma och mormor. (ca 15 pers)
Juldagen:                       Hos pappa med mina syskon.

Ska försöka baka in mormor imorgon och även min underbara älskade vän ifrån gymnasiet innan jag åker hem till skåneland igen.


Jul jul jul :D

Jag älskar julen, det är en sån mysig högtid! Igår tog jag med Kjell på en Roadtrip till Värmlandska skogarna. På någotsätt känns det mer juligt här, kanske är klimatet eller bara familj och vänner. Vet inte men jag gillar det! :)
Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Minnet fortsätter att spöka

Tycker det är läskigt hur min hjärna slutar fungera ibland. Skulle hem, står på gatan utanför mitt hus. Men klarar inte av att koppla vilken trappuppgång är min. Tar en av dem som känns bekant, men när jag står i trapphuset kan jag inte komma på vilken våning jag bor på.

Går upp och ner och läser på alla dörrar flera flera gånger. Nehe.. kanske inte var denna trappan, går ut in i nästa. Samma sak där, går runt och läser på dörrarna. Står inget där heller.

Går tillbaka till första... hittar mitt namn efter typ 5'te gången jag går förbi min egen lägenhetsdörr. En dörr där jag bott i sen 2007.

Sjukt. Jag får väl bara vara tacksam för att denna gången tappade jag inte läsförmågan som sist. Vad hade jag gjort då?!

Hemskt att vara 25 år och vara såhär glömsk. Blir livrädd.


nB)

Jag har blivit antagen till en Fransk Clan i SC2.

Börjat spela lite mer intensivt. Har dock riktigt svårt för 1v1 fortfarande. Men känns som jag måste överkomma det om jag ska vara med och spela turneringar och det behöver jag nog annars blir sponsorerna ledsna. Alla har hittills varit jätte trevliga och snälla emot mig i laget. Så känns bra! Har dock vägrat vara med i "ladys turneringen" för jag har lite svårt för att det ska segregeras pga kön. Även om jag vet att sånna saker ger mycket publicitet så går det emot mina principer.
Men kanske måste tänka om där,... vet inte riktigt..

Ovanligt att jag får snacka med polisen.. eller inte

Det är så himla random vet inte vilken i ordningen nu som jag blir antingen stoppad eller polisen påkallar min uppmärksamhet. Senast idag när jag hade svängt in på en parkering och väntade på en polare skulle komma ner. Stängt av motorn men hade ljusen på. Ser en polisbil svänga in och stå och idla en stund.

Sen kommer det ut en polis med stor ficklampa och börja lysa in i baksätet på bilen. Har tonade rutor så han såg nog inte så mkt..

Öppnar dörren:


me:       " Jag har inget där bak"
le cop    " Aha.. nee lite konstigt att du bara står här"
me:       " Väntar på en polare"
le cop:   " Bor du här eller?"
me:       " Neh, men han gör" ( Polisen blir lite obekväm och börjar kontrollera däcken istället)
le cop:   " Är det du som äger bilen ? "
me:       " Aa"
le cop:   " Okej, ah tack då"

Vafan hände? lite random. Brukar prata med dem typ 1 gång i månaden känns de som. Dock undvikit böter, bara varit konstiga saker som detta. 100 spänn på att dem är avundsjuka på coola kjell!

RSS 2.0