Ameh

HAHAHAH, kunde de inte åtminstånde anställt någon som kan photoshop?
Karlstad

Tog en roadtrip och hamnade i Karlstad.Just nu sitter jag hemma hos mamma och skriver medans jag försöker uppdatera HoN på morsans dator. Version 1.0.2.0 till 2.1.6.1.   Tar sin lilla tid.
Dagens bild


Aug. 25, 2011
Detta året har varit det året jag gjort störst framsteg i mitt liv, vilket kanske låter lite konstigt med tanke på hur mina dagar och mitt liv ser ut just nu. Är ju fortfarande sjukskriven och gör tillsynes inte speciellt mycket under dagarna.

Saker som andra människor tar för givet måste jag kämpa hårt med. Men jag har blivit duktig på att dölja mina problem. Fake it til you make it, right? Det är inget jag brukar prata om eller ens berätta för mina vänner hur mitt liv såg ut för enbart ett par år sedan. När jag inte ens klarade ta hand om dem enklaste vardagssyslorna eller ännu mindre mig själv.

Vet inte riktigt om det handlar om att jag skäms eller om jag vill lura mig själv att det aldrig hänt.

Men i år har jag tagit jätte stora steg. Problemet är bara att stegen jag tar inte riktigt kan mätas i vanliga "svensson mått" därför brukar jag undvika skriva om det på bloggen. Samt att det blir väldigt utelämnande och personligt. Men jag skiter i det just nu. För jag vill ändå berätta.


Shit alltså! Just nu är jag är så himla glad. Jag kan känna glädje igen! Okej, jag inser själv vad konstigt det låter, men jag tappade förmågan att vara genuint glad i samband med att jag blev deprimerad. Detta är så fruktansvärt stort steg för mig... kan inte ens beskriva det. Det är som att säga till en man som amputerat båda benen att ett av dem har växt tillbaka.

Detta är första gången som jag känner lite hopp om att kunna bli frisk. Men jag vet ju också att mina bra stunder inte är så långvariga. Eftersom sjukdommen gör att jag pendlar upp och ner väldigt mycket.

Men just nu bryr jag mig inte, jag suger åt mig som en svamp så fort jag är glad och jag njuter av känslan så mycket jag bara kan. För även om den inte är långvarig så finns den åtminstånde där för första gången på flera år!!

Dagens bild


Skallebang..

Skallebang. Still hurts like hell....

whats up ?Har haft huvudvärk mer eller mindre konstant i snart två veckor.
Två FUCKING veckor...Vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Brukar aldrig ha ont i huvudet. Somethings fishy!

Samt i förrgår så fick jag jätte ont i magen(mensvärks liknande smärtor, dock helt fel tidpunkt för att vara det) så jag fick ligga i fosterställning i min dusch och grät tills det släppte över.

Mycket skumt.. ^_^

Dagens bild


Malmö

Igår var jag på malmöfestivalen med Pernilla.

Kärlek <3

ÅÅh! Är super kärlekskrank just nu. Man kanske skulle skaffa sig en pojkvän som man kunde mysa lite med.


Ännu en dag =)

HAhh, jag råkar alltid ut för konstiga saker. Var jag på IKEA och käkade. Min polare öste på mängder med vaniljsås så det rann över tallriken på alla dess håll. Så jag börjar ju håna henne, som sig bör. :) Sen börjar jag asgarva.. och hon med. Problemet är ju bara att hon hade hela munnen full av vaniljsås och jag stog närmast.

Yeah, du kan tänka dig vad som hände. :(Sen lyckades vi sätta oss samtidigt i två tillsynes jätte bekväma fotöljer utomhus. Problemet var bara att det tydligen hade regnat idag. Såg ut som vi hade kissat på oss. Jag börjar skämas som fan och försöker skynda mig till bilen och försvinna innan någon ser.

Medans min polare börjar ropa på personalen och göra dem uppmärksam på att det var blött varav jag lägger på ett extra kol och börjar halvspringa, hahahahah.Sen åker jag och Pernilla och badar. Sjukt kallt i vattnet, tror aldrig jag kommer vänja mig vid att bada i saltvatten heller. Uhää, har iallafall lärt mig stänga munnen när jag badar. :)

Dagens bild


Dagens bild


Fast i hissen

Orkar inte blogga så snor vad jag skrev till en polare igår:


Jag brukar alltid klä mig ganska tjejigt. Klänningar/kjolar/rosa.. men idag tog jag typ tränings kläder vilket är ironiskt redan där eftersom jag är den lataste människan på jorden. :)

Men iallafall, min kompis påpekade att jag såg ut som henne. Sen när vi skulle åka hemifrån mig säger hon: 
" Nu ska jag göra som dig och ta hissen" varav jag i protest tar trapporna. Tror du inte hissen stannar?!

HAHAHH, fyfan vad jag hånskrattade. :D

Sen började hon leka "halv 8 hos mig" genom glasrutan medan vi fick vänta på en tekniker som skulle komma och hjälpa henne ut. Hade lite dåligt samvete att jag var dåligt moraliststöd men hon såg ändå nöjd ut när den snygga teknikern kom och räddade henne.

Nomnomnom

Idag har jag hängt med Vera! Var jätte roligt. Vi fikade och jag fick i vanlig ordning köpa man älsklings Chai Latte <3
Medans jag sög åt mig av alla detaljer i hennes minst lika komplicerade kärleksliv som mitt. :)


Tack för idag gumman, det var jätte kul.

ArthurInatt i protest för jag var så sur på katterna så såg jag denna filmen. Kommer ihåg jag såg trailern för den jätte länge sedan och har velat se den sen dess. Den var riktigt bra :) 

7 guldfiskar!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ADJKLASdsadfsd fmsdfsdfsdfs

Håller på att få ett nervöst sammanbrott. Jag är så förbanat trött på allt. Just nu är jag mest förbannad för att någon av mina katter pissat i min säng. På mina nya sängkläder, på mitt nya täcke, på mitt nya lakarn(tack micke btw) men bäst av allt NER I MADRASS HELVETET....Jo men gör det bara....GÖR DET?!! Kissa lite mer. Det är ju inte så att jag har känslor. Fuck me!

Inga problem bara tvätta eller? Ajo, om man inte bodde i ett fattigt jävla hyreshus med flera veckors lång tvättkö. Jag är så jävla less jag inte vet vad jag ska ta vägen. Allt annat kan vara stökigt, smutsigt och äckligt. Men jag pallar inte ha en sunkig säng det är det värsta jag vet.

Mmm.. mysigt o sova på en kall skinnsoffa i natt utan täcke. gott mos.
DÖ!


Dagens bild


Road Trip


Blev en liten 'road trip' till Landskrona idag för att hänga lite med Joakim. Sen åkte vi till GEC för att nörda lite. Träffa på Anestis därinne så vi spelade lite ihop. Det var roligt ända till vi kom på att bilen behövde parkeras om. Så jag får springa mitt i gamet. :X   Och att jag spelade som en riktigt idiot. Men det hör inte hit :P


Pamme kom in också medans jag spelade men jag är ju inte direkt berömd för min multitasking förmåga så det blev lite stressigt. Hoppas du inte tog illa upp..
Därefter åkte jag hem till Dan och Stoffe. Yepp, dem ska bli sambos nu och hade redan lite kärleksknabb.

Vi kollade på :


MOTHERFUCKER JONES


9/10 guldfiskar!


Precis varit på bio med 'beefcake'. Såg Horrible Bosses. Helt seriöst, se den! Så jävla rolig film. Längesedan jag skratta så mkt åt en film. (Förutom i övertrött läge, då jag skrattar åt allt. Som när jag såg Gnomio och Julia och den rosa pelikanen hoppade fram... herregud vad jag skrattade.Featherstone <3
srsly, gtfo and take your fail with you

Märkte precis man kunde ha egna bilder på HoN, kanske funnits länge? Vettefan, jag ladda upp en lagomt bra ego/pose bild ialf :)

Idag har jag hängt med Henke o nördat lite, sen var jag o nillan iväg till Ikea o smaska i oss lite mat. Blev lite hånad över min värdelösa presentation på Happypanncake så jag fick skriva en seriösare som inte fick mig att låta som en total bitch.

Till och med på den sidan kontaktar folk mig som jag sagt upp kontakten med, vilket verkligen förvånar mig.

Reglerna med mig är som följer:

Har du gjort bort dig och jag utryckligen sagt att jag inte längre vill vara din vän. Finns det inga nya chanser att hämta.

Dagens bild


Vägrar

NEEEEJ, jag pallar inte att dem redan har börjat sälja jultomtar.
Gif

SkallebangAaaaj! Fakk me. Skallebang och mardrömmar hela natten.

Phew!

Idag fick jag uppleva min första ordentligen sladd eller om det var vattenplaning. Bilen och jag flög iallafall åt håll jag inte riktigt godkänt. Efteråt hade jag ont där bältet tryckt åt. Riiiiktig tur det inte var bilar i andra körfältet när det hände.

Dagens bild


Sparky = MacGuyver?Pffft!! Avundsjukan är enorm :D


Mys !


Kunde inte sova alls i natt. Smsade Henrik o råka nog väka honom. Sen tvingade jag med han ut till Råå med en kudde och filt. Så somnade vi på stranden istället. Epic!


Bucket List:

[x] Sova under bar himmel på en strand


Hahah, bra att jag kommer på saker på min lista efter jag redan gjort dem. Gör ju jobbet två gånger snabbare åt mig själv. ASG! Orka vara såhär lat ;)

Bucket List

Åååh! Blir så avundsjuk, satt hemma hos Christoffer idag som precis kommit hem ifrån Legoland med sin dotter. Legoland var ett av ställena jag drömde om att få åka till som barn. Måste börja skriva en Bucket-list!! :DBUCKET-LIST
Små och stora mål


 • Blodgivare ( är ju bara pinsamt jag inte gjort det änn)
 • Åka till Ven
 • Besöka Fredriksdal
 • Bo i mitt dröm hus
 • Få barn
 • En flott takvåning i NYC med en walk in closet att dö för
 • Volentär arbete i afrika
 • Lärt mig ett till språk
 • Bo i ett annat land
 • Se hollywood skylten
 • Resa

Sen finns det ju alltid dem självklara mål.
 • Hjälpa en gammal kärring över gatan
 • Köra på en gammal kärring som går sakta över gatan
 • Leka kurragömma i papperåtervinningscontainrar
 • Ramla ner från en balkong på andra våningen
 • Starta upp ett IT-konsultbolag och köra finansiärerna i botten
 • Bli diskvalificerad/avstängd i en tävling
 • Göra en totalt värdelös hemsida med information om dig själv och publicera dina favoritlänkar google.com ("En jättebra sökmotor") och aftonbladet.se ("Läs de senaste nyheterna") och stoltsera med en besöksräknare som aldrig når över 37
 • Rita dolmar och skriva könsord på någon som är medvetslös eller däckad
 • Kasta sten genom en monterad glasruta
 • Lyckas ragga upp/bli uppraggad av någon som är way out of your league
 • Få soppatorsk på motorvägen
 • Få dina drömmar grusade
 • Grusa någon annans drömmar
 • Ta en springnota på McDonald’s
 • Utveckla ett spelberoende
 • Säga upp ditt telefonabbonemang på fyllan
 • Säga upp kontakten med chefen medan du fortfarande jobbar kvar
 • Välta kor
 • Pissa på ett elstängsel


När jag blev sjuk slutade jag drömma, plötsligt fick man helt nya perspektiv. Det handlade om att överleva och stå ut för stunden. Jag avskyde allt vad drömmar och mål hette. Förknippade enbart förhoppning med besvikelse. Men just nu vågar jag nog påstå att såhär bra har jag inte mått på flera år. Jag blev till och med sugen på att göra en bucket list. Ett enormt stort steg för mig.Tvätta Tvätta Tvätta

Uhää, tvättid idag :(


KlagoväggeN

Känner bara att jag behöver spy ut mig detta som jag gått runt och stört mig på senaste veckorna. Jag är så fruktansvärt less på att anpassa mig till alla andra hela tiden. Vore kul om man kunde mötas halvägs..
SÅ! Nu ska jag återgå till att vara snäll igen...

Dagens bild


Ramlösa


Första gången till Ramlösa hälsokälla, behöver blir lite kultiverad samt bättra på likalsinnet :0. Gillar sånna här småutflykter, och idag doppade jag mig i havet för första gången för i år. Det var sviiinkallt kan jag tillägga, hatar när man får massa äckliga alger och skit på sig. Sötvatten ftw


Dagens bild


Ny krigskada till samlingen


Dagens bild


Lomma

Idag har jag varit i Lomma!

Började dagen med att sola lite på Viskängen men jag blev duktigt rastlös efter en halvtimme. Kröp i hela kroppen så jag och Christoffer bestämde oss för att rasta Kjell lite och hamnade här :P


Hell was full so im backFick en aha-upplevelse idag när jag var hos min psykolog. Han har haft semester nu under sommaren i 4-5 veckor och det slog mig verkligen vad mycket som faktiskt händer under en sån relativt kort tid.

Så tänkte ev skriva ner något då och då, blivit tjatat på en hel del också <3


Fick testresultatet tillbaka också, det var inte positivt så nu väntar yttligare undersökningar/labb prover/väntetid och ev fler behandlingar.

RSS 2.0