Halloween

Det första jag gör när jag vaknar är logga in mig på facebook och kollar igenom alla roliga halloween fest bilder som ligger upplagt. Shit vad seriösa alla mina vänner är, så himla roligt att se. Döden ftw :)

im w/ stupid.. oh hey! its a mirror

Ne, just det. Det är ju Söndag hela dagen idag. Blir kämpigt inhandla hårfön då.

fakk...no chirre.

NEEEEEEEEEJ, jag märkte precis att jag inte har chips hemma. GAAH! fakk..Någon som är utbildad i konsten att överleva ett par timmar utan chips?! Give me a call. För denna nödsituation kan jag överväga slänga min telefonfobi i väggen. Shit Shiiit SHIIT

Dagens bild


All nighter

Spenderat natten på GEC då jag ändå skulle upp till Bo och hämta hans nyckel nu på morgonen. Svikaren ska till charlstown och överge mig i skåneland. Därför ska jag passa lägenheten, checka post etcetc.

För alla som heter Bo så kan ni sluta läsa efter nästa menning. Jag ska ta väl hand om din lägenhet. För alla er andra så är de party @ Bo's place .. waooowaaooo. hahaha ööh..Om  det mot förmodan är någon som heter Bo läste sista delen också betyder det bara att män aldrig gör som de blir tillsagda. Bah!

Träffat pamme idag också, mys tjejen <3 Vi är så flamsiga tillsammans man känner sig som 14 år igen. Hah, blev bjuden på kina mat idag också av Fredrik, uppskattas väldigt mycket. Tacktack :D

Blev en del HoN matcher och det har gått riiiiiktigt dåligt.. Tror nog jag losat så gott som allt idag. Så Jag och Micke bytte och spelade lite SC2 istället vilket inte helt otippat gick mycket bättre. Är där jag hör hemma <3

Fick inte snacka något med Björn idag, vilket är en besvikelse men förstår om du var sjuuukt sliten efter jobbet. Ha en bra dag nu allihopa själv ska jag hoppa i sängen snart. Blev ett väldigt personligt inlägg denna gången men de får ni ta!  :P Mina vänner är värda att bli nämda. Älskar er alla!


Min hårfön började brinna


Mitt hår är katastrof om man inte sköter det på rätt sätt. Men är inga problem nu när man hittat sina knep och knop. Dock så sluta min hårfön fungera när jag hade halva håret kvar och när jag tittade på den så kom det gnistor och massa rök. Sen börja den brinna.. drog snabbt ur sladden men känns som jag får begrava henne i trädgården imorgon, hon har nog gjort sitt nu. Så note to self...måste köpa en ny imorgon. Ser väl ut något liknande såhär just nu. Sexy time !

Resultat - OminouS

Måndag:


Kebabrulle+ost
2.5l 6% Öl
0.3l 40% Vodka
1.5l Cola

Tisdag:


150g Resturangburgare/pomme
2 Billys Pizza
Dubbelmacka ost
2l 7% Öl


Onsdag:

3 45g Cheeseburgare
2 Billys Pizza
2 Dubbelmackor ost
150g Cheese balls
3l 6% Öl
0.1l 40% Vodka
1.5l Cola
Torsdag:

Ristorante Mozzarella Pizza
2 Dubbelmackor ost
100g Cheese balls
2l 5% Öl
0.1l 40% Vodka
1.5l Cola
Fredag:


Lövbiff/pomme Bearnicesås
2 Dubbelmackor ost
200g Ahlgrens Bilar Däck Lakrits
1.5l 5% Öl
0.5l Red Bull
0.5l Cola

Avslutande kommentarer:

Jag äter vanligtvis inte Billys Pizza men jag hittade en med mozzarella och kunde inte låta bli. Var inte så god som jag trodde =/
När jag nyss flyttat in levde jag på ostmackor, sen har jag inte ätit dem på 2 år typ. SC2 och GSL med Tasteless som kommentator igen gjorde mig dock nostalgisk och började därför äta ostmackor igen.
Alkohol, jupp. En Björn med pengar är en farlig kombination.

Man är alltid skyldig tills man bevisat motsatsen!

glöm inte det!

Dagens bild


Resultat - Sparky

Super mega coola pakten, som jag har som går ut på att skriva ner allt man äter på en dag. Måndag till fredag här är listan :D För att sen kolla vem som åt mest onyttigt skit eftersom jag och OminouS inte kunde enas om vem som var värst.

Måndag:


1 st chips påse
3 rader choklad apelsinkrokant
3 rutor plopp
en ahlgrensbilar påse
en påse  cafe de pari + ris, massa smör
2 dc  yoghurt
Tisdag:


Lite Oboy
4-5 Satsumas
En choklad mintkrokant <3
De goda bitarna ut gott och blandat.
Te/kaffedrink
Pann pizza Mexicana

Onsdag:

Mc donken
Choklad.
3-4 cider
Bio snacks

Torsdag:
En godispåse
Spagetti + falukorv
Dricka
Chips
Turkisk yoghurt
Fredag:

Pan pizza - mexicana
2 cheeseburgare
1 korv på pressbyron
2 drinkar
Ett par koppar te

FWI

PS . Gift mig och skaffat två barn .DS.

Sunkig på Helsing

Rätt otaggad på att blogga så blir en kortkort summering av min dag bara.
Var påväg till GEC när jag fick sms ifrån Monika som frågade om jag ville med och ta en drink någonstans. Tyckte det lät jätte skoj så det hackade jag på direkt. Vi gick till Helsing och jag kände mig lite malplacerad för jag var inte alls i ordninggjort.Kommer inklampandes i tjocka vinderskor och fet hår. HAH ;) Sen hade jag solat på mitt favorit solarium tidigare idag och hade inte hunnit duscha sen dess heller. Men var jätte trevligt iallafall. Kul med spontana saker och jätte kul att lära känna Monica lite bättre också. Blev lite hungrig så vi drog mot knutan, dock så var mc donken överfull så efter jag vinkat av henne traskade jag iväg till MAX. Blev 4 cheeseburgare eftersom jag visste att Segas var lite sugen också :) Hälsade på han ett tag, var överfullt inne på GEC och han såg sliten ut. Hehe

Blev förföljd av äckelkillar i en bil som skrek åt mig att jag skulle sätta mig i deras bil och när jag vägrade tala om vart jag bodde blev de ännu mer aggresiva. Jag brukar inte bli rädd åt sånt men denna gången var det lite obehagligt. Tog t.o.m en annan väg hem för jag såg att de körde den vägen jag brukar gå och parkerade längre fram och satt och väntade. Så när man då redan är lite uppskrämd så uppskattar man inte äckliga killar som ska tuta och stirra när man går alone. Vad tänker dem med? funkar det att vara ett äckel? finns det verkligen tjejer som hoppar in i deras bilar o flashar muttan? Svårt att tro att så är fallet. Skaffa er ett nytt fredagsnöje plz.

Dagens bild


Pris pengar

Zomg!
Nu har Dreamhack gått ut och talat om att prispengar för starcraft tuneringen på dreamhack ligger på 20 000 euro. Ser fram emot att få se day[9] kommentera finalmatcherna. Längtar !

Bio med exets mamma

Då har jag varit på Bio igen. Blivit mycket av den varan på senaste tiden. Idag var det jag och min föredetta pojkväns mamma som gick själva. HAh, ja ni läste rätt. :O Kanske låter lite halvskumt speciellt eftersom mitt ex passade på och träffade sitt KK under filmen. Men jag tycker väldigt mycket om henne och hon är alltid lika lättsam att prata med. Så sällskapet var kanon! Hon valde film så det blev.Man fick helt fel uppfattning om vad det skulle vara för typ av film ifrån trailern. Det var väldigt mycket naket i filmen också vilket inte känns speciellt svenskt. Var kul och se ännu en skarsgårds pôjk göra entre på bio duken.Därför spelar man dataspel.

Forskare inom " Player expreience Researtch" har i en studie undersökt varför folk spelar spel. Vill tacka Mark marklund som jag snott ifrån som forskat på ämnet och plinat ner den i en uppsatts.

Undersökningen visade att folk inte spelar spel för själva spelet utan för den upplevelse som spelet skapar., en adrenalinrush, ett ställföreträdande äventyr, en mental förändring, eller strukturen spelet ger tillsammans med vänner i spelet. Folk spelar spel för att skapa moment - to- moment upplevelser, det kan gälla svåra utmaningar i spelet eller söka lättnad från vardagliga problem, eller jur för att det är kul.

Vilka känslor ger dataspel, och vilka utlösande faktorer finns annat än de som kommer ifrån storyn? Vilka typer av interna eller utvändiga upplevelser förväntar sig spelarna av spel? En studie vid XEOdesign har gjort på detta ämne där man studerade 15 hardcore spelare, 15 vasual spelare och 15 som inte spelade. Man kom fram till att det finns 4 olika orsaker varför vi spelar spel och kallar dom, Hard fun, Easy fun, Altered States, samt peoplefactor.

Hard fun - meningsfulla utmaningar, strategier och pussel.

Att ta sig förbi hinder är ofta orsaken till varför folk spelar data spel. Utmaningen kräver att man koncentrerar sig väldigt noga. skulle man lyckas uppfulls man av en känsla av Triumf vid misslyckande olika varianter av frustration. I en undersökning sa de som gillade svåra utmaningar att de gillade.
 • Att det krävs strategi och inte tur
 • Att spela för att se hur bra jag verkligen är
 • Spela för att klara spelet
 • Ha flera mål
Spel som använder detta koncept erbjuder stimulerande utmaningar där man kan välja olika strategier. Spelet baseras på spelarens valda nivå eller så kallad svårtighetsgrad. Hard fun skapar känslor genom att struktirera upplevelser i jakten mot ett mål. Exempelvis på spel som använder denna typ av nyckel är spel som Civilization, Halo, Top spin Tennis, Crosswords, Hearts, Tetris och Collapse.


Easy fun- Fånga uppmärksamhet med oklarhet och detaljer

Denna grupp av spelare är ute efter att upptäcka nya fängslade världar. Äventyr och spänning än vad som lockar, fokus ligger på spelar relationer istället för på tävling.

 • Att man har möjlighet att upptäcka nya världar med fängslande personer
 • Äventyr och spänning
 • Vill klura ut det
 • Vill ser vad som händer med berättelsen, även om dem måste ta till fusk
 • Känslan av karaktären och personen är ett
 • man vill se stora Draken
Spel som använder denna nyckel lockar spelare till att leva kvar och fördjupa sig i äventyren. Spelen stimulerar spelaren med dess detaljrikedom att han ofta pausar av ren nyfikenhet och beundran. Repetitioner ooch rytm kan vara hypnorisk. I mariokart som tas upp som ett exempel, får spelaren stanna upp av beundran, just på grund av den välgjorda grafiken och den sköna spelkänslan. Andra spela som använder sig av "easy fun" är spel som Myst, Splinter Cell, GTA III, Halo, everQuest and Dark Age of Camelot.

Altered states - Skapa känsla med perception, tankar, uppförande och andra människor.

Skapa känslor med perception, tankar uppförande, och andra personer. Spelare rapporterar att hur ett spel får dem att känna sig inombords är en av huvudorsakerna till varför dem spelar. de beskriver behagliga och positiva förändringar inom sitt sinne under och efter spel.Den "internal Experence Key" fokuserar på hur aspekter av spelet påverkar en person inombords. Denna aspekt av spelets upplevelse är i vilken perception, uppförande och tankar kombineras i sociala kontexter för att froducera känslor och andra interna uttryck så som spänning eller lättnad. Spelare spelar för att ta sigfrpn ett mentalt tillstånd till ett annat eller att tänka eller känna annorlunda under spel. I studien som gjorts av spelare vars nöje som fukuserar på deras interna tillsånd sa att de gillade.

 • Rensa sinnet genom att klara en nivå
 • Känna sig bättre om sig själv
 • Undivka uttråkning
 • Vara bra på något som har betydelse
Spel som använder denna nyckel, stimulerar spelarens sinnen och skärper sinnet med hjälp av behagliga interaktioner. man skulle kunna ta Mariokart som exemperl, som kombinerar bra grafik och ljud samtidigt som det har ett väldigt fänglsande koncept, detta bidar till mycket roliga känslor inom spelaren. Andra starka inom detta segment är , Halo, GTA, Civilization och Tetris

The peoplefactor - Skapa möjlighet för spelar tävling, samspel.

Många spelares åsikter centreras på nöjet med att spela med andra spelare inne och utanför spelet. När dessa spelare käper multiplayer spel så gör dem det för att förhöja upplevelsen av spelare möter spelare interaktionen. deltagare spelar spel dom egentligen är så förtjusta i men dom gör eftersom det är ett roligt sätt att spendera tid med sina vänner på. Under spelets gång så väcks känslor och det frammanar skadeglädje och rivalitet mellan spelarna medans dem tävlar. Lagarbete och kamratskap råder då spelarna strävar eftwer samma mål. Spelare som använder denna nyckel till spelglädje säger:

 • Det är spelarna som är beroendeframkallande inte spelet
 • Jag vill ha ursäkt till att bjuda över kompisarna
 • Jag gillar inte spela spel, men det är ett roligt sätt att spendera min tid med mina vänner
 • Jag spelar inte men det är roligt att titta på
Mutliplayer spel är som bäst på att använda denna nyckel, fastän det finns flera spel som erbjuder social interajktioner via chatt och forum. Spel som erbjuder både kooperativa och tävlings möjligheter erbjuder större omväxlingar av känsloladdade upplevelser

Dagens bild


To be a gamer or not to be.

Något som veeerkligen kan irritera mig är oförsåelse. Speciellt när någon dömmer ut en annan grupp pga av samma anledning. Oftast snackar man kanske om nått stort och viktigt ämne som rasism etc. Men jag känner mig inte på mitt rädda världen humör idag. Istället är det människors syn på gaming.

Dagens irritationsmoment: Kommentarer som att det är osocialt. Jag menar..

Hur socialt är det att;

1) Läsa en bok
2) gå på en bio med en kompis  ( 3 ord före filmen, och 4 efter för att kolla att båda tyckte lika )
3) gå på en promenad med en kompis ( EN kompis? Jag hinner snacka med 15 av mina vänner varje dag)
4) Festa (Fine, festa hamnar väl under kategorin socialt. Men ändå.. hur många hinner man lära känna på en kväll? 5-10 personer. Samt hur ofta festar man? )

Och om man nu inte ska sitta vid en dator för det är onyttigt att byta ut den aktivitetet med att festa känns ju verkligen inte som ett steg åt rätt håll. Om man uppfattar en sitta vid en dator osocialt tycker jag man behöver lära sig hur den fungerar. Först trodde jag detta var en generationsfråga. Att de äldre som inte sitter så mycket vid en dator inte har möjligheten att få en riktig uppfattning om vad det handlar om. Men så är inte riktigt fallet. Känns som att det är en generell klyfta bland samhället. Jag har defenetivt valt sida. Vilken är din.

Antingen fattar man det eller så gör man det inte. Nu har jag inte tid o skriva mer. Ska spendera min kära dyrbara tid med att spela. Så jag blir glad igen :)Sparky's Nerd Blog


Onsdags dayrape

Kom precis innanför dörren. Fick ett sms tidigare idag från Segans om fråga om jag skulle med på bowling. Lätt jag ska! fyfan va skoj.. var mitt i ett game dock så fick stressa som ett djur eftersom de redan var påväg dit. Började få bröstsmärtor halvägt till olympia sånn speed höll jag. Wrooooooooooom! Plus att jag väger 140 stenar hjälper ju inte mitt fall. Väl framme vinkade Andre, Izzy och Fredrik till mig. Ett riktigt skönt gäng :)

Som tur var så hade Izzy inte bowlat sen hon var 6 år gammal så jag kände mig inte helt ensam och förödmjukad när man gång på gång missade halva bannan och i rännan på grannens. HAH, njae kanske inte riktigt så illa men vissa kast var nog inte långt ifrån. Blev ett par cider på det och lättpåverkad som jag är slog det mig rakt upp och ner. Ska tilläggas att jag inte hunnit äta heller. Izzy lämnade oss för sin kompis, de skulle ha en mysig filmkväll tillsammans.

Resterande gänget trampade iväg ner till stan för att kolla  om Cardinal var öppet. Eh.. på en Onsdag. Så nej, låt oss säga att den planen fallerade lite :P Blev Mcdonken, (tack andre) åååååååhh så gott. Var hungrig som ett djur. Sen drog vi vidare till Crom, pubben vid som ligger på knutan för att avsluta kvällen med en fin alcoholhalt. ;) Så nu har man gått ut på en onsdag också. Kändes lite skumt men vem bryr sig. Jag har haft trevligt iallafall!  Tack grabbar o tjejen :D


Jag är populär

Jag har en vän som ringer mig överlägset mer änn någon annan, han/hon/den/det heter Radiotjänsten. Deras telefonräkning hade varit lite små intressant att få tassarna på. Så ofta som dem trakasserar mig. Dem brukar ringa en till ett par gånger i veckan i mer änn ett halvår nu.Jag kan med gott samvete säga att jag inte ser på tv. Det går inte få en bild på min gamla trogne CRT-TV ifrån stenåldern. Så ni kan sluta ringa nu. Om ni inte la era inkomster på så mycker skit så kanske folk skulle bli mer villiga att betala er åkeravgift. NOW LEAVE ME ALONE innan jag skickar min lvl 80 på er. Go away, stick, försvinn

orka sega svar


Mailade FK om en blankett förra måndagen, fick den igår. Resultat = jag får inte mina pengar i tid för dem är sega.

Mailade Psykologen 20 okt ang vår nästa tid. Fick svar nu, vi ska ses 15,30...ehum.. inte en chans jag hinner. Resultat= 200:- minus samt missad tidSova sova säng säng säng

Nuså äre dax att hoppa ner i min mysiga säng. Den ser faktisk inbjudande ut för en gång skull. Varit duktig och bäddat. Shit, varit vaken sen kl halv 7 imorse. Men tiden går fort när man nördar :D Sov så gott.

Biljett bokad till DHDå var dreamhack biljetten beställd, syns där!
Kom gärna o hälsa på mig, vettja !

Dagens bild


I love nerds


Not my finest hour

:,(

Klar!

Done and done. Äntligen klar med möget, nu ska jag iväg till jobbet för en underskrift.

Jag är konstig


Vaknade upp och var alldeles lugn. En sån där känsla av välbefinnande som man får någon gång i halvåret när livet bara flyter på. Oftast brukar jag få den nära jul, de dagarna man vaknar till lite sakta, ligger kvar i sängen och drar sig kollar på julgrannen alt julbelysningen. Man kanske ligger brevid någon man älskar innerligt.

Vilket gör att jag fick den känslan denna morgonen till ett mysterium. Jag fick inte ligga och dra mig, utan blev väkt av väckarklockan som  ringde, det luktade definitivt inte gott eftersom jag ska ha städdag idag så har jag slarvat med kattlådan. Det första som händer när jag kliver upp ur sängen är att jag trampar i något blött. Lite för trött för att spekulera om det var kattkiss eller spya. Samla ihop alla kläder i soffan och hallen för att börja tvätta och den där delen om att ligga brevid någon man älskar. Ptja.. Den kan man ju fet strycka ifrån listan. Men jag tänker ändå passa på att njuta. :)

Om jag kan bli sur utan förstå varför kan jag nu tydligen bli glad utan att hänga med i svängarna också. Men det är ju bara tacka och ta emot och passa på och njuta. ^_^

Heroes of Newerth - PebblesHeroes of Newerth


Pebbles
Jag är värdelös på att bestämma mig för vilken hero jag ska spela. Man får mer och mer panik ju närmre klockan tickar ner till 00,00. Så jag brukar alltid klicka i Random. Men jag är rätt värdelös på många heroes.  Pebbles är nog en av dem jag spelat minst har aldrig varit en hero jag tyckt verkat intressant. Så därför tänkte jag försöka spela igenom dem hjältarna jag minst spelar så nästa gång man panikklickar i random så har man kanske lite bättre odds att vinna gamet.

Nu får jag bara vänta på att min kära ally RosaCaramell ska vakna så jag kan leka med honom <3
Waakiipakii hohoho.. dax o vakna nu, jag har tråkigt :p
uuh..light

Det är fint väder ute, så jag passar på att dra ner rullgardinen

Uppdaterar programvara

Medans jag sitter och väntar tålmodigt på att tvätten ska bli klar så uppdaterar jag programvaran i min telefon. Förhoppningsvis så kanske den inte hänger sig lika mycket efter detta är klart. Jag får lika mycket panik varje gång. Känner mig som en äldre person som inte vet hur man styr datormusen. Jag blir så jävla maktlös när telefonen bråkar. Det går ju inte pilla ur batteriet heller. Så jag håller andan varje gång.

Tvätt tvätt och lite mer tvättHahaha, om ni kunde se hur ruskigt lik jag är denna bilden just nu så hade ni också skrattat. Lite levande död känsla över mig medans jag går fram och tillbaka ner till källaren för att tvätta. Har inte haft tvättid på jätte länge. Eller, rättelse..jo det har jag.. men jag har inte tvättat på länge. Har svårt komma ihåg när jag tar tiderna och jag verkar inte listat ut hur man skriver en påminelse lapp till mig själv vad det verkar.
Så här ser det ut när jag loggar in i våran tvättstuga. Gulp! Ska verkligen försöka skärpa mig, förlot grannarna!

Det får kanske bli en notis till när jag bli vuxen. :p När man var liten och såg någon i 24-25 års åldern fantiserade jag rätt mycket om hur det skulle vara att vara sååå gammal när alla ens kompisar börjar ploppa ut kids. Själv trodde jag verkligen att jag skulle ha barn vid denna åldern. Det var det enda jag tänkte på och längtade till när man var yngre. Tack gode gud att den längtan har gått över lite. Haha.. annars hade nog detta varit jag:


Våga inte säg att det ÄR ju jag för då ska jag göra personen påmind om att jag är hulken. I will kick your ass!

Läsar rekord


Jag blir glad för minsta lilla läsare. Speciellt med tanke på vad smal min genre är, den tilltalar kanske inte så många. Men jag lär nog aldrig bli en såndär tjej som skriver om mode och hästar och annat skit. Därför så blev jag extra glad nu när jag såg att jag hade läsar rekord igår. Yaai ! Så nu är det, jag, min mamma och någon stackare som klickat fel som hittat hit. Happy times :p


baby steps

Är nu ett pytte litet steg närmre att byta ut min grafikkortsfläkt. Fredrik var hos mig idag och lämnade av ett nytt grafikkort dock så saknade jag DVI-VGA konverter samt att de nya kortet behövde extra molex - ström. Jag sprang upp på vinden och letade lite, vet att jag borde ha det någonstans efter mitt gamla datorbygge men gav upp halvvägs in i röran. Måste verkligen ta tag i vinden och göra en rensning någon dag. Men inte denna, är snortrött och har tvättid imorgon kl 7... Uhh


Orka drama

Bakgrundsfakta:

Som några av er har koll på var jag ute och festade i Lördags. Innan så drog ut kollade på facebook vilka som skulle med ut och vart folket skulle gå. Slängde bland annat ett par ord med en min gamla granne som också jag spelat en hel del starcraft ihop med förr. Vi sa att vi kanske skulle mötas upp ute senare på kvällen och jag bad han smsa.


Idag:

Fick precis ett meddelande på facebook av någon tjej som ansåg att jag skulle "tänka på vad du skriver" till hennes pojkvän. Blev rätt fundersam då jag hade verkligen inget minne av att jag skickat något opassande till honom. Jag vet ju om att jag skrev någonting på hans Facebook wall på fyllan när jag kom hem efter krogen. Så blev lite fundersam på vad det nu kunde varit som uppenbarligen var såpass opassande att nu hans flickvän nu väljer att skriva till mig.

Meddelandet - hela dramat baseras på


"TjuUu! hade ni skoj ikväll? Kom precis hem nu, du ringde aldrig, fegis <3 :P"

Min kommentar om detta:

Jadu, kan man ens ha en kommentar? Kan tycka jag är svartsjuk, men nu har jag verkligen hittat någon som slår mig med hästlängder. Jag kan ju säga direkt att handen på hjärtat att jag inte känner att jag ska be om ursäkt för någonting. Du får nog ta och lugna ner dig kan inte vara hälsosamt att överreagera så mycket.

"du är alltid vaken om man nämner spel eller kaffe :p"Jag klagade på Ludde att han väkt mig, för det är ju hans fel! Han som skrev på Fb så jag bara var tvuuuungen att gå upp o skriva tillbaka. Nyfiken som jag är :)

"jag hade ju tråkigt:) o du är alltid vaken om man nämner spel eller kaffe :p"

tuché när folk känner mig för väl. :] Sov goett nu *poff gone*

Ångrar mig

Tar tillbaka det jag skrev om att det var bra att det plingade i mobilen när man får fb mess. För nu ska jag sova och jag har spammat runt lite till polare så det inkommer svar. Kan inte sätta ljudlös heller för jag har ingen annan väckarklocka i närheten och "bettan" behöver vila.

Kort och gott, jag ägde mig själv.

Dagens Bild


Oops..

Oops, my bad! No hard feelings ? Still friends? Excellent
Dedikerat till mina stalkers


Min värld, svart eller vit.

Jag ser världen svart och vit. Vilket ställer till en hel del problem för mig själv. Jag har väldigt höga krav på människor i min omgivning alternativt inga krav alls.

Jag har en hel del riktlinjer och ganska hög moral som jag vill leva mitt liv efter. Vet inte vart det kommer ifrån men har alltid varit sådan. Passar inte folk mig som jag vill ha dem, då klarar jag mig bättre ensam tills någon som jag vill ha kommer förbi istället. Jag väljer hellre att vara ensam änn umgås med någon som inte ger mig så mycket. Förstog inte riktigt poängen med att kallprata heller, utan för mig så har det alltid varit allt eller inget.

Så har det varit ända sen dagis. Vilket gjorde att vissa perioder i mitt liv har jag inte haft så mycket vänner. Men det har alltid varit självvalt. Jag studerade alltid människor. Antingen är du min vän och då berättar jag allt för dig. Eller så är du inte det och då skiter jag mer eller mindre i dig.

Sen har jag i svaga stunder släppt in folk som visat sig vara ovärdiga av min extrema coolhet. ;) Men då slänger man ut dem i kylan igen. Inga gråzooner här inte.

Tyvärr lyckades jag i vrede slänga ut min bästa vän som jag saknar väldigt mycket, trots att jag bett om ursäkt så vill han inte  ha med mig att göra. Sånt som händer tyvärr. Så finns ju en hel del baksidor också :P

Men jag är en känslomänniska och agerar där efter vilket inte alltid det bästa. Men om det är något jag lärt mig av den erfarenheten är att jag ställde orimliga krav på min omgivning och har blivit tvingad att inse att världen inte ser ut på ett sätt bara för att min värld gör det. Vilket är en insikt som tagit sisådär 22-23 år, men jag kommer dit också.. HAH. Sakta med säkert kan även denna gamla hund lära sig sitta.

Funderar på kaffe

Funderar på kaffe, vet inte om det är smartaste steget dock eftersom jag är sjukt övertrött och inte sovit mer änn 2-3 timmar. Man känner sig så skum efter man tvingat i sig koffein när kroppen egentligen gör allt den kan för att man ska slita sig ifrån datorn och gå o lägga sig igen.
Facebook i mobilen

Facebook i mobilen är så jävla soft, jag sitter och slackar medans ja spammar sönder min blogg och rätt som det är piper mobilen till och då tabbar jag till näsa fönster i mozilla och kollar nyaste inlägget på fb. Lätt som en plätt.Älskar min mobil nästan lika mycket som min dator.


Min pakt

Jag och Ominous (stavade jag namnet rätt nu?.. shit så sliten jag är) vi har en pakt. Eller ja, snarare en överenskommelse, men tror alla kan hålla med om att pakt låter lite coolare så jag tänker referera till vår mega coola pakt i fortsättningen.

Våran mega coola pakt som inte är så mega cool alls går ut på att vi ska kolla vem som äter mest dålig mat under en helt vanlig vecka. Så nu gäller det bara att försöka komma ihåg att anteckna varje gång man äter något. Vilket i mitt fall kommer bli konstant.

Jag får börja av min lista med att ange chips. MM jag vet.. ingen är förvånad. Men stfu, folk älskar mig iallafall så länge jag anger f16 så har man oändligt mkt vänner ONLAJN som jag skickar fakeade och redigerade bilder där man är snorsnygg så sitter man hemma med pungen utanför kallingarna och inte rakat sig på 3 dagar. Eller just det. Jag är ju tjej, men same same typ.Ny kurs i skolan, gogo

Skolan ska förbereda barn inför vad som komma skall. Jag menar man läser till och med hemkunskap. Vi fick lära oss tvätta etcetc. Men vad jag saknar som alla unga går igenom är hjärtsorg. När ens första och viktigaste förhållande går i kras och man tror att man aldrig ska kunna gå vidare och resa sig upp igen. Känns som vart man än kollar så är det extremt många unga människor som känner sig väldigt ensamma med alla dessa nya känslor. Borde det inte införas en psykologi liknande kurs där man kan fokusera lite på ens egna känslor och hur man ska på bästa sätt hantera dessa. Som tar upp lite tabu ämnen som: Vad gör man om någon i ens familj är otrogen och man är den enda som vet om det? och lite annat smått och gott.. eller så är det bara jag som är lite småförtjust i hur människor tänker och fungerar samt jääävligt övertrött. Borde kanske sluta blogga just nu. Känner att jag spårar ur förstår knappt vad jag själv vill ha sagt. Men sätt igång med en sån kurs skolverket. COPYLEFT

Ny Mapp

Börjar slacka lite med dagens bild märker jag. Blev lite osäker om jag redan dragit denna. Har ingen ordning alls i min datorn. Allt ligger o skräpar i samma map. Om jag gjort ett försök till att vara duktig och skapa lite mappar så heter alla " ny mapp(28)" typ och de fortsätter i all oändlighet med en två saker i varje..Dagens bild


Note to self

1.) Låna av Bo.
2.) Bli player.
3.) Äg.


Failsafe raggning


Jag är allergisk emot dåliga raggningsrepliker tycker det är sånt himla tafatt sätt att försöka ragga eller som vissa killar verkar tro att man tar det som en komplimang. Ha! Om så är fallet, snälla sluta. Fick ändå höra en som jag faktiskt tyckte var lite rolig igår. Som får bli undantaget som bekräftar regeln i detta fallet.


" - Ska vi gå hem till mig och ha sex och käka popcorn ?"

If yes then glhf else;

"nej.."
"Vadå? Gillar du inte popcorn?""jag kommer, ska bara dö först"


Jag skulle vilja tacka: Mig själv och Nisse.


Vem skulle kunna tro att en grafikkortsfläkt som låter i 130db är något man blir glad av att höra?

Men för mig just nu betyder det en yttligare dag med min kära bettan innan hon kollapsar helt. Borde nästan döpa min dator till något manligt istället. Bettan känns lite gay. Om någon undrar varför jag är vaken 8.22 och jag redan har sovit så är det pga att jag är en idiot.

Jag är en idiot och Nisse, min katt's bajslukt kan väcka de döda. Jag trippade iväg till toaletten i mörkret, slog i tån i dörren men lyckades tillslut famlade in  mig in till toan ett stort blåmärke och några väl valda svordommar senare. So far so good. Siktare rätt och allt de där också så det var inga problem men sen.. när jag krupit ner igen under mitt varma mysiga täcke igen, en plats som förövrigt är väldigt ensam och tom........ får jag en lust. En lust att kolla klocka. Här hade en normalbegåvad person insett att jag, tillsammans med någon teknik ska vid all cost necessary undvikas vid sov tillfällen. Im a junky.

Mhm jag vet, big misstake. För någon hade ju skrivit på Facebook, vilket är konstigt redan där eftersom jag inte har några vänner ;)

Blev ju fundersam och sugen på logga in sen vips! Ingen återvändå, jag var körd. Nisse springer på katt toaletten (är katt toaletten ett ord lr två? Känns inte som man skriver det så ofta..) och drar en lång rakabajsare så nu började hela lägenheten lukta också, måste vara nått fel på den katten. Sen när man pillat på mobilen ett tag och blivit frustrerad över vad segt det går så ligger man och försöker blunda men kommer på sig själv med att fake sova och egentligen ligga och små snegla på datorn.

Mitt livs största kärlek. Öhum, jo nu känner jag ännu mer att Bettan kanske inte är rätt namn för henne.. eh. Honom. Namnförslag någon?

Höst väder..


Kom precis hem ifrån en promenad med min söta vän Pernilla i kylan. Uppskattar verkligen våra samtal, tycker om dig hur mycket som helst. Så skönt o snacka med någon som förstår hur man känner och tänker utan att bli ifrågasatt.

Lite panik idag, min grafikkortsfläkt slutade fungera så nu börjar det verkligen bli kämpigt att hålla datorn levande. help! Varit en lugn dag annars, inte gjort så mkt. Lite återhämtning från igår och ett par HoN games. Börjat se en ny serie också men inte bestämt mig änn om det är en vinnare eller inte.


Söder <3

Fick bilder ifrån Värmland också, får lägga upp dem på Facebook och tagga syrran.

JAG E HEMMA

Kom inte på vem ja skulle smsa vad, men nu har ja äntligen kommit hem. Fick sällskap på vägen så slapp skämas övet att jag gick barfota i regnet i ...öh... oktober :o Tack alla jätte mkt för en riktigt rolig kväll. Nu blire sängen.

Rensa luften

Slängde iväg ett brev till min mamma idag, kände det var dax att rensa luften lite

The social network

Åhh, den var riktigt bra. Väldigt nördig, kanske lite för nördig för sin målgrupp. Det var ett par gånger under filmen jag och Viktor skojade om att vi var nog de enda i salongen som förstog vad de pratade om. Men jag gillade den skarpt, skrattade till flera gånger samtidigt som den var smart och inte billiga skämt. Huvud personen som filmen handlar om, Mark Zuckerberg är så skönt osmidig och har riktigt dåliga sociala kunskaper som man inte kan låta bli att bara älska. Jag känner mig hemma direkt. Sen var det självklart ett plus med fina pojkar i filmen. Haha :) Jag skulle ge den 9/10 <3Innan filmen svängde vi förbi max och åt lite, blev Italian trio peppar. Mums
Ovanligt? mja kanske inte, men varför ändra på ett vinnande koncept
Och vad var de första jag gjorde när jag kom hem ifrån bion? Jo gick in på facebook. :o

Bio

TjoOho, Im going out!  Jag o viktor ska iväg på bio snart.. vid 21,00 kanske käka nått onyttigt innan :)) Lets hope.. Kolla in vilka kassa platser vi fick. Höhö.. men men, har redan bestämt mig för de kommer bli en asbra film och trevligt sällskap. Nothing can bring me down just nu :d Inga spoilers tack. Kisskiss


Premonition

Jag litade på Sandra Bullock och valde att se en film som är helt utan för min vanliga genre.
Så ikväll har jag sett Premoition. Såg att den hade fått 5,7 på IMDB, jag lägger den nog lite högre 6-7 iallafall. Helt klart sevärd. 

Jag älskar bilder

Jag älskar bilder, att titta på, att redigera och att fotografera. En bild för mig kan symbolisera så mycket känslor precis som en riktigt bra betydelsefull låt kan få en att ändra humör på en gång. Om grannen skulle varit här skulle han sagt att jag har "overdrive" aka överdriver rätt mycket just nu med bilder på bloggen. Så får väl försöka att klistra in lite mindre sånna i fortsättningen. Mammas granne menar jag nu, men han har alltid hetat grannen för mig. Ända sedan jag var liten, så jag fortsätter kalla honom för det fast han bor 45 mil bort och är inte alls min granne längre ( inte varit de på 6 år ) men han är iallafall mammas granne.

Dem är lite roliga ändå, grannen och mamma när de kör med lite egna engelska påhittade ord. Overdrive = överdriver, Dustsucker = dammsugare och många fler som jag inte kommer på just nu. Men jag har rätt roligt åt det. När jag var yngre så pratade jag och mamma nästan uteslutande engelska med varandra i vissa perioder. Men överdriven dåligt uttal. Vet inte hur det blev så eller vart de kom ifrån. Vi hade kanske inte timmes långa diskussioner på engelska men det har vi väl aldrig oavsett språk :P


Blivit en del bilder som sagt men det är för jag inte orkat skriva så mycket på senaste. Det var rätt hektiskt i Karlstad och jag har så himla lite energi, minsta lilla ansträgning och jag vill sova 14 timmar av ren utmattning.
Det kan vara saker som alla andra uppfattar som helt normala saker som jag kan ha jätte svårt för. Det blir lätt ensamt när man inte mår bra samtidigt som man ska försöka vara så normal som vanligt. Det är inte riktigt accepterat att lida av Depression. En jävla massa fördommar och väldigt liten försåelse för att man inte kan göra saker som man för några år sedan aldrig skulle reflektera över att det ens kunde vara ett problem.

En bild för mig kan väcka så mycket känslor som ord inte kommer i närheten av. Därför när jag vill förmedla något känns det naturligt att göra det med musik eller bilder. Men alla tolkar det inte på mitt sätt och då kan jag bli väldigt frustrerad. Speciellt om det är något väldigt viktigt som jag ville förmedla.

Nu har en av mina vänner gått och köpt sig en systemkamera, så jag hoppas jag kan följa med ut och fotografera  lite snart. Men om så är fallet så kan jag ju inte lova att de blir en minskning på bilderna iallafall.. hah

Notis på dagens bild..

ehh..varför ser killen som håller i skylten "DIE HOMO" så jävla glad ut?!

Dagens bild


Hoppet är de sista som överger människan? öhum..just det


Fingers crossed
Hoppas det stämmer för jag har inte hittat vad som är värt kämpa för ännu. Jag trodde jag visste men sen står man där lika förvirrad igen när man kom ett steg närmare sanningen. Förövrig så tror jag den som kom på uttrycket "hoppet är de sista som lämnar människan" måste varit hög.

Razer.. vad händer?


Bara för Starcraft kom ut tidigt betyder det ju inte att Razer behöver överdriva och ta designen tillbaka till 80-talet. Jag saknar ord för detta.. det är ju verkligen riktigt riktigt fult, jag som brukar gilla razors saker i vanliga fall. Sen ska tydligen headset, tangentbord och mus blinka och indikera om man tappar APM..hm.. blir mkt ljusshow om man det börjar klia på benet. För att inte tala om priset.. $79.99 för den där musen? Nej tack.

Oväder

Skit vad de haglar... lät som någon försökte demontera min lägenhet imorse.
Dem var inte små heller :<


SkypeKanske dax att skaffa sig IRL vänner? ;)

Ångrade du dig nu?

Vissa personer ska man inte bråka med, jag är en sådan man ska va snäll emot. Idag fick jag lära en liten noob att han bråkade med fel person. Det började redan i poolen innan gamet dragit igång med små tjafs som det alltid gör i detta spelet. Men jag kände mig lite extra onskefull idag. Så jag fick min hämd mid game.Det blev inte så mycket kill stealande förrutom för våran äckliga thunder som var lite dryg.
Jag lacka dock rätt mkt på Wildsoul så när det var dax för han o plöja kong så ninja jag hans token. Sen som extra hämd så stod jag och tittade på när han blev köttat av två i det andra laget när de kom och kontrade honom. (varför han nu inte tankade med björnen?!) Fyfan vad jag o björn garvade i skype. Där fick han... äckel WS hoppas han lärde sig en läxa.

Funderat på en sak

Genomblöt redan innan bussen har kommit. Intressant hur människor ändrar beteende efter regn. En solig dag får man absolut inte stå nära någon medans man väntar på bussen om det finns ledigt utrymme åt sidan. Eller om man tar det där med ögonkontakt och om någon motförmodan skulle råka eyeballa någon så är det sed att titta bort därefter.
Men inte i regn. Regn ändrar spelreglerna. Alla har ju förståelse för att man inte vill bli blöt. Så nu är det alldeles för många människor på alldelses för liten yta under takets skydd. Kan inte låta bli att tänka att det är rätt mysigt ändå med regn. Förutom att man ser fördjävlig ut i håret vid minsta lilla fukt.Heroes of Newerth + Brända browniesIdag har det blivit extremt mycket Heroes Of Newerth ägande.(läs: KS:ande) och det behövdes verkligen med tanke på gårdagens feedande. Neråe, vi spelade faktiskt riktigt bra allihop idag. Sen bakade jag också lite brownies, eller ja.. lite o lite. Jag gjorde dubbelsatts till mig själv..ööh vet inte riktigt vad jag tänkte där men men. Sen lyckades jag bränna dem lite också, satt ju mitt i ett game man måste ju prioritera :DMen jag lägger in en bild iallafall, så kan alla låtsas att mina blev minst lika fina och ge mig beröm för mina hemmafru pro skills :)

Dagens bild


Varför har du så elakt hår?

Jag har drömt så mycket sjuka saker i natt, men det fanns en röd tråd i alla drömmar. Någonstans kom det alltid fram någon till mig och frågande "Varför har du så elakt hår?". Drömtydning någon? :x

höhö

The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Dagens bild


Jag är en stalker

Bah! Här blir jag kallad stalker, det är inte för att jag förföljde två killar igår som gick och pratade livligt om Starcraft 2 så jag gick nått kvarter åt fel håll för jag ville fortsätta tjuvlyssna. Det var heller inte för jag har en fantasifamilj som bor ett par hus bort där jag alltid brukar kolla in och föreställer mig att jag bor där för dem har det så himla mysigt. Utan för att jag smög på min hyresvärd när dem planterade blommer för att se vilka sorter man kan plantera nu som håller Höst/vinter. Jag älskar blommor men lyckas alltid ta dö på dem på ett eller annat sätt. För mycket vatten, för lite vatten.. det är ett mysterium. Nu har jag planterat nya blommor i min balkonglåda iallafall.Blev rosa för jag är bög

Thai <3


Svängde förbi City Wok medans jag ändå var på stan och fixade med en miljon papper som ska till olika myndigheter hit och dit. Älskar thai mat <3
SJ

Tänkte tipsa SJ om att de kommer komma snö i vinter igen. Ni kan ju börja förbereda er så de slipper komma som en överraskning.


Jag luktar tant

Jag        luktar       tantparfym

Köpte puder igår, visar sig att den luktar väldigt mycket som tantparfym. Vem var den smart personen som kom på denna ide ? Och nu är det detta smink ska jag ha hela vintern. Hahah kommer behöva spruta parfym i ansiktet varje gång efter man är färdig spaklad hädanefter. Huhu, misslyckat.. Note to self, köp inte denna i framtiden. Om det inte har gått 40 år och jag är oehört förtjust vid att lukta gamal fotsula. Isåfall go ahead til then a big fat no på denna produkten.Sparklz over and out, smell you later!

Helsingborg Patriot

Jag är ju Helsingborg Patriot men jag vill ändå dissa ett riktigt fult skånskt uttrycker är nog " gott snack" uuhää får rysningar bara jag tänker på det. Skönaste uttrycket jag hörde när jag var i Karlstad får nog bli "skräll" saknat det <3

Moster igen!

19-10-10, blev jag alltså moster igen. Grattis Mia och Lucas
Ser fram emot foton på mailen <3


Dribbla bort sig själv på hemma plan

Vaknade sent på lördagen och tänkte, nu jävlar ska ja vända på dygnet. Sov inget sön/mån natt, mådde piss hela dagen för att sen gå och lägga mig vid 20.00 igår, vaknade fyra timmar senare jätte pigg...Hur är det möjligt?

Jag totalvägrar gå upp om jag så ska klistra igen mina ögonlock, jag har inte genomlidigt en hel dag av illamående för att sen vakna efter fyra timmar. BAH! Detta suger..Snacka om att dribbla bort sig själv på hemma plan. Tvi, ursh, blä


Goodnight
Spelade lite games med Anesti, George, Björn och nån Zojhfnzsdmk typ..( nått random namn som börja på Z iallafall ) Men jag halvsov mig igenom de sista gamesen så känner att det är nog verkligen dax för mig att sova.. dygnade natten till idag för att försöka vända i ordning på dygnet. Men jag är värdelös på att hålla det så om ett par dagar lär de vara kört igen.

Nu ska jag räkna får


Dagens bild


Apropå aboslut ingenting

Jag har svorit x antal gånger över den värdelösa kameran som finns i min Iphone, men nu när jag gick igenom mina foton hittade jag faktiskt några riktigt fina så kände jag behövde lägga upp en av dem. Blev mysig höstbild av Domkyrkan i Karlstad.Vilket jag hittar till utan problem och våga inte säg något annat Björn :]

Ben & Jerry's

Biltjuv är tyvärr inget yrke på mitt CV ännu. Men jag var lite sugen idag när jag gick förbi denna.. misstänker skarpt att den är F A K E dock, för var är kyldörrarna? :o
VA VA VA?! Where are they....


Krav på kunskaper i tankeläsning


Precis kommit hem ifrån min bästa polare Bo, han har i och för sig aldrig uttalat sig om att jag är hans bästa polare men det borde nog vara så, med tanke på hur cool och grym jag är. Han är mer min sidekick, höhöh..

Men nu dock överväger jag snart om han ska få bli nergraderad på min vänner lista. Det är nämligen så att han ska lämna mig och mitt kära Helsingborg och flytta långt upp i norrland till en håla ingen någonsin känner till. Vilket inte är okej. Därför lägger ja in en annons nu!

SÖKES: NY BÄSTA KOMPIS, krav på kunskaper i  tankeläsning
för det blir så mycket lättare då. Slipper man alla missförstånd och dyl.

Blev förövrigt dissad för en brud skulle komma över, den förloter jag däremot. Hah, Ha de så trevligt Bosse <3

Skadeglädje!

Ibland är de så jävla roligt att gotta sig i andras misslyckanden. Så därför tänkte jag dela med mig av lite roliga historier jag hittade.


Idag, efter 2 hemska år tog dem äntligen bort min räls. 7 timmar senare ramlar jag med cykeln och slår ut båda framtänderna.

Idag, hade jag sex med min pojkvän. När vi bytte ställning ropade han "POWER RANGERS, TRANSFORM!".

Idag, kom jag hem bara för att hitta en tubsocka, som jag brukade onanera med, på sängen.  På sockans ände var en mun, ögon och ögonbryn dit-målat och en lapp bredvid som löd: "Med tanke på att du har svårt att hitta en riktig flickvän, så hjälpte jag dig genom att göra din nuvarande sötare, hälsningar Mamma."


Idag var jag på en jobbintervju för ett jobb på en musikskola i stan.  Jag tar fram mitt gitarrfodral och ser med fasa att mina vänner tydligen tyckte det var väldigt roligt att ersätta min gitarr med plastgitarren från Guitar Hero.

Idag, så var sista dagen på vår skidresa och alla satt och kollade på ett fotomontage. En bild ploppade upp på en ful tjej som åkte snowboard, så jag sa högt "Jag visste inte att Shrek kunde åka snowboard". Rummet vart knäpptyst. 'Shrek' satt bredvid mig.


Idag, hamnade jag i mitt första slagsmål. Det slutade med en krossad testikel, kal-fläck på huvudet och en bruten näsa, men ni skulle ha sett min motståndare. Hon tappade en lösnagel. FFML

Dagens bild


Kolla vad jag hittat

Hittade denna i butiken och var ju självklart tvungen att testa!  Tänk alla gånger man suttit o blandat i två peppar packet i ketchupen på McDonken har nu nån smart person på Felix äntligen kommit på idén att göra det åt en.I let you know om den va god eller inte. :)


TODO: Storstädning och storhandla

24 timmar i min lägenhet och jag är redan förkyld. Trots att jag sovit med både raggstrumpor och två täcken varav en av dem är ett duntäcke. Så idag blir det en vända upp till vinden för att hämta ner min överdrivet varma vinterjacka, hittade även en kartong med mössa/halsduk/vantar som jag tog med ner. Lägenheten luktar fortfarande kattoalett så jag låste in odjuren i hallen/toan, öppnade balkongdörrarna medans jag åkte ner på stan för att handla massa mat. Det var snortomt hemma.Vågar inte chansa gå vilse idag så jag körde på ett säkert kort och tog bussen ner till stan idag. Jag är ju som sagt sämst i världen på att hitta någonstans, tur att min iphone har inbyggd gps annars skulle jag varit körd många gånger.

Fukk... köpte hem alldeles för mycket för att orka bära hem det. Ser ut som ett mongo när jag försöker konka hem mina fyra papperspåsar som senare  blev tre då jag hade sönder den ena.  Kom fram en snäll kille och frågade " - behöver du hjälp?" "eeh..nedå ingen fara" svarade jag tog tre yttligare steg och svor lite tyst för mig själv över min stolthet. Hade behövt all hjälp i världen, hur ska jag ta mig hem med allt detta?

Dagens bild


Säkert jultecken

Just det! Nu är det snart dax för mig att slänga fram julpyntet som jag älskar. För idag såg jag att ICA har plockat fram julmust i hyllorna. Tycker de räknas :] Mamma frågade om jag skulle med ner till ICA och handla lite mat, visst säger jag utan att egentligen tänka på vem jag sa ja till.
En timme och 26 minuter och en affär senare kommer vi ut därifrån. Zzz

Äntligen framme
Mysterium

Tappade min rakhyvel i golvet och den föll i tre delar. Trodde jag skulle klia mig flintskallig innan jag kom på vad den lilla delen hörde till. Kan ni gissa ?Det var en bakspegel på en av Dantes leksaksbilar ... haha fail

Syrran bjuder på te

Såhär går det när syrran bjuder på te...Gissa vilken kopp jag fick ..... :< 

PLAY, PAUSE, STOP

Med vissa saker får man verkligen vad man betalar för, som min mp3spelare som bestämde sig igår för att haka upp sig på play. Går inte pausa, går inte höja volymen, går inte stänga av den... Försöker panikladda den just nu så den ska hålla hela långa resan hem. Värsta jag vet är när man tvingas sitta o lyssna på andras konversationer under tåg/bussresor och man VET att man kommer sitta brevid samma person i sisådär 6 timmar till.

Jag MÅSTE genomföra hjärt och lungräddning på han nu. Denna mp3spelare är verkligen riiiiktigt dålig. Men sen så kostade den nästan ingenting heller. Men nästa gång så lägger ja hellre 100 :- mer för att själv kunna välja låt och höja/sänka musiken själv. Men ska kanske inte snacka för mycket skit om gamle (trogne?!) Bengt innan jag kommer hem för då kanske han strejkar ännu mer. :(

PS. Mp3spelaren på bilden har ingenting med bengt att göra, bengt är svart och maskulin


Helsingborg, nu kommer mamma hem! :]

Nu så börjar dagen D närma sig, det blir tågresa hem istället för buss. Hitta en rätt vettig biljett så åker härifrån mamma vid 15,30 och kommer vara hemma vid 22.30 och krama om mina älsklingar som jag saknat massor.

Men det brukar iofs aldrig bli så.. man brukar vara halvt levande död när man väl staplar in innanför dörren med hundra väskor till att mötas av en vägg av äcklig lukt ifrån kattlådan nu när katterna levt som vildar ett tag så fort man låser upp dörren till lägenheten. Ingenting brukar var på sin plats och det är alltid blommor och jord över hela golvet.

Jag älskar komma hem till en nystädad lägenhet, så innan jag åker bort brukar jag alltid städa jätte mycket. Men jag har insett nu att de spelar ingen roll. Det behövs alltid storstädning när man kommer hem. Men men, saknar dem iallafall ska bli mysigt komma hem igen.


..No Dagens Bild..

Jag visste ju att de skulle bli lite knöligt att blogga när jag var i värmland så jag gjorde i ordning dagens bild iförväg så jag skulle åtminstånde kanske lyckas få in den även om jag inte updaterat vad jag pysslat med. Men trodde inte jag skulle stanna så länge som det faktiskt blev så även den har stannat av. Får bli skärpning när jag återvänder till skåne :)

..No baby..

Aston, Tristan.. eller vad nu lilla bäbisen ska blir döpt till vill inte komma ut.
Nu har han gått en massa dagar över tiden så hinner nog tyvärr inte få träffa honom
Imorgon blir det hemresa för min del.


..No internet connection..

Efter att satt igång nerladdningen av Starcraft så fort jag såg minsta lilla möjlighet till wlans connection hos mammas granne så fick jag tillslut efter 4 dagar se mig slagen. Jag lyckas som bäst komma upp till 33% av filen. Neladdningen klarar vara igång sisådär 10 minuter max. Suck!

Nu ska mamma och grannen gräva ner en kabel istället. Varför mamma inte skaffat eget internet är för mig ett mysterium. Efter den långa bussresan så kom jag till Karlstad vid fyra tiden. Sen åkte vi; Mia, Lucas, Dante och jag iväg till MittICity för att äta lite. Därefter blev de lite shopping sen hem till syrran för en kopp te. :)
Blev guidad runt i huset och fick lyssna och kolla in alla de senaste projekten de håller på med sedan jag var där sist. Sen blev det en tur förbi hemma hos min mamma där jag brukar sova.

Mitt kära solarium står kvar här. Tyvärr så finns det ingen plats för det i skåneland så det står trogen kvar o väntar på mig i mitt gamla rum. Det blev en trevlig kväll med tv tittande, godis ätande och kaffe drickande. Men blir nog sova snart. Man blir seg av jetlag ;) .. och leka med bilar, dockor och ballonger. Men vad gör man inte för världens sötaste Dante.

Kan vi inte bara tänka på det

Kan vi inte bara tänka på det och sen komma bestämma att vi gör de på mitt sätt...


Mm, träffa sin tjocka släkt är inte alltid det lättaste. Snabbt hamnar man i nya positioner man som vuxen person inte varit i sen sist man träffade sina syskon sist och för att inte tala om sina föräldrar. Voy voy voy.
Undra varför man aldrig växer ifrån sin roll (eller till en ny updaterad version av sig själv) även om den sedan länge inte stämmer med vem man är idag?
Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


Liten pause

Imorgon bär det av till Charlstown, min syster ska som jag nämt tidigare få barn nu i dagarna så klart jag måste träffa den nya familjemedlemmen. Jag och Bo ska ta samma buss för han ska till Trollhättan o hälsa på hans mamma samtidigt så jag får sällskap en del av den 7 timmar långa resan. Vilket gör att jag inte kommer kunna blogga på ett litet tag eftersom morsan inte har något internet. Eller jo, det har hon väl men det har inte fungerat senaste 5 gångerna jag hälsat på så har inte jätte höga förväntningar. Men får försöka pilla upp dagens bild ialf ifrån iphonen. Sen kanske blogga om man hälsar på lite polare istället. Annars hör vi !

Wish me luck

integritet

Om jag fortsätter vara såhär privat i min blogg så kommer jag inte ha så mycket nytt att prata om IRL när jag träffar människor. Rätt så många av mina vänner har sagt " Ja, jag läste de i bloggen " mitt under min awesome historia som jag laddat för.

"- jaha, ehum.. regnar idag, huh? "

Eller så får man blogga om andra saker, försöka vara privat men aldrig personlig. Skulle jag aldrig klara av iofs ligger inte riktigt i min natur. Men kanske bra att försöka öva. Finns säkert många fördelar med att skydda som integritet och privatliv bättre än att skriva som jag gör i en blogg. Risken är ju betydligt större för någon som mig att råka ut för personer som vill mig illa änn för någon som Nimonic som är min motsats när de kommer till sånt. Men och andra sidan så vill jag nog ta den risken. Ska bara försöka komma ihåg det nästa gång någon jag öppnar upp mig för någon som sen försöka sätta en kniv i ryggen.

Men om jag medvetet skulle börja undvika nämna saker som jag tror folk skulle kunna använda emot mig eller undviker vissa delar av mitt liv så skulle de kännas som jag har något att skämas för. Jag är ju jag, vem jag är idag är ju helt och hållet baserat på vem jag varit och vägen jag tagit dit. De få männsikor jag skrämer bort när jag träffar nytt folk och blir kanske för personlig för fort är ändå inte personer som jag skulle få så mycket utbyte av på ett djupare plan. Då lär de vara rätt osköna personer. :)  Dagens bild


Kvinnan förstörde mitt hår!

"- hur mkt vill du klippa ?"
" tre/fyra cm, bara de slitna" (visar på håret)  

Har aldrig varit nervös under en hårklippning förrut men denna gången var jag det. Omg. Började redan när hon skulle blöta ner håret. Hon drog o slet som fan, ska tilläggas att jag absolut inte är håröm men hade jag varit de hade jag grinat. En vanlig person hade ju dött :)

Sen börjar hon gå vild med saxen. Jag är ju ingen hårfrisör(kan sätta mitt liv på att hon inte är det heller) men det känns som standard att utgå ifrån en rak bena innan man börjar tar första klippen och sen måtta allt hon gör efter nått som är snett.

Sen när hon hållt på ett bra tag och försöka klippa rakt på alla dess möjliga sätt så inser jag snabbbt att vi inte snackar om några centimeter längre. Men var ändå halv lugn, hon vet säkert vad hon gör sen har jag så långt hår också att det inte gör så mkt om det blir lite kortare heller. När de började närma sig 2dm !?kortare börjar jag däremot inse att denna kvinnan är totalt clueless. Där försvann mitt fina hår :<Sen så tänkte hon leka pro och klippa upp också.

Såhär i efterhand så inser jag ju att det är där hon ställt till mest problem. Hoppas bara morsan kan klippa rätt masakern. Började faktiskt skratta när jag kom därifrån påväg till bussen. Första jag gjorde var att sätta upp håret i en tofs o tackade gud att det regnade så man kunde ha huvan på sig på jackan.

Lite kul hur saker kan slå en i ansiktet, tänkte på att jag suttit på mitt "tjejforum" och läst oändliga trådar om hur frisörer gone bananas på deras hår och bara småflinat lite.Tänkt för mig själv att "fan va konstigt att de inte säger till direkt så frisören kan rätta till om de inte blev som de tänkt sig". Nu när jag satt där själv så var min enda tanke, att någon borde avväpna denna galna människa ifrån sin sax. Inte att hon skulle klippa ett enda klipp mer än nödvändigt. När vi sen var klar och hon börja föna håret. Började hon blåsa på full värme rakt i öran och brände mig rätt mkt? Det var också en upplevelse.

Så säger hon när hon är klar " do you speak english.. kan inte svenska mycket" HAHAHAHAH ööh "yes? " så börja hon förklara att jag hade dålig kvalite på håret. MMmm, sure baby mitt hår äger. Men hon hade säkert också insett att det såg förjävligt ut. Ville ju svara "bara du som är shiiiit." Men jag var snäll. Sen som grädden på moset när jag skulle gå så hade en annan kille som jobbat där smutsat ner min vita jacka medan den skulle hänga på en galje. Han bad om ursäkt ett par gånger men hur lyckas man? Så min fråga är nu, vem är förbannad på mig och vem faaaaan har mutat dessa människor?

Svensk som jag är tackade jag och gick o betala. Nu är det Operation rädda mitt hår som pågår. Paparazzi foton avböjs vänligt men bestämt.


Biljett beställd, going charlstown.Dagens bild


IRL träff med OminouS

Ååh gud va kul jag har haft idag! :)
Började med lite slöande o såsande vid datorn, som de sig bör. Sen drog jag iväg till GEC för att träffa Fredrik som skulle iväg o äta lite på MAX. Men när vi kom dit insåg vi fort i dörren att den kön inte var nån större ide. Speciellt inte med tanke på vad sega de är i kassan. Så vi började vandra emot stan istället på mat jakt. Påvägen dit gick vi till mr&mrs bhv som är en nyöppnad butik av Fredriks kompis. Den var skitgrym och väldigt unika kläder åt skate hållet.


Kolla in hemsidan: http://www.mrandmissbehave.se/

Innan låg det en souvenir butik på den adressen så känns som en stor uppgradering.
Efter vi varit där så gick vi tillbaka till MAX för en andra chans :P Denna gången var de nästan inget folk så det var soft. Efter det så gick jag hem till Bo på kortaste besöket någonsin typ. Ville mest låna hans toa, bra med vänner som bor mitt i stan ibland ;)

Sen träffade jag OminouS som jag känner sedan länge via Starcraft 1. Men aldrig träffat irl, grabben kommer ifrån norrland så inte direkt varit tillfälle innan. Men nu var han i skåneland för lite jobb så vi passade på att träffas för första gången. Förutom konsthandlare så brukar han bland annat jobba som expert kommentator under tuneringar inom svenska Starcraft 2 scenen. Finns att hitta på  http://gamertv.eu

Vi drog till favoritfiket Ebbas och beställde in lite mat och satt o käkade. Kvinnan i kassan frågade om vi var på blind date, var lite sött :).  Därefter tog jag med han till GEC och visade min värld lite. Han lyckades få sig ett fan som stog bakom oss och obbade när vi spelade. Som sen satte sig ner brevid oss och började snacka som aldrig ville gå trots ett par fina pikar ifrån Björn. Men det var rätt roligt ändå.. lite skum kille men för en gång skull var det inte mig dem var ute efter så jag satt o smålog för mig själv medans jag tjuvlyssnade o tvingade Björn spela 2v2 med mig. Har haft super roligt ikväll, han var jätte snäll och jag skrattade typ hela dagen. Sen fick jag köra bil också! och de händer inte så ofta. Började med att krongla med biljettautomaten för att ens ta mig ur parkeringshuset för att sen råka köra emot gult ljus. Annars gick de prima! Öh.. förutom när ja inte fick i ettan o tog tvåan istället.. och kopplingen tog ett par försök att hitta men det är glömt o förlåtet nu. För jag har kört bil! MOAHAH

Fick sympati för min vidriga fläkt. Känner att jag kan inte nämna den en gång för lite för den är verkligen vidrig och det är väldigt väldigt synd om mig! Tur jag har chips hemma då.. nu ska jag byta om också. Mjukisarna har ropat på mig i flera minuter att jag ska komma och sätta på mig dem. Så måste lyda.

Kisskiss

- ska du äta här?

Idag fick jag min väska, min plånbok nerkissat av nån av katterna tror faktiskt det kom på en sko också. Så det var inte dåligt siktat att lyckas med den där. Mest ledsen blir jag över plånboken som jag älskar. Köpte den i Italien under en speciell resa så den är speciell för mig. Nu har jag miljoner saker nerstoppat i fickorna istället medans allt är på tork. Idag har jag varit iväg till min psykolog. Han säger alltid mycket tänkvärt och denna gången blir det nog denna meningen som fastnade mest.

"Bara för att känslan är starkare änn det intellektuella betyder inte det att känslan är rätt"

Sen vare iväg till banken, det var sisådär 15 personer före i kö så var rätt mycket dötid. Fick lite halvt panik när de satte sig massa fjortisar brevid mig och börja snacka om extremt tråkiga ämnen. Så sitter man där och tvingas lyssna. I sånna lägen brukar jag vara extremt tacksam för att jag har min mp3spelare med mig överallt jag går. Så jag pillar lugnt upp den ur min väska, inte den nerkissade ofc.. Jag har faktiskt flera trot eller ej :D Även om HelsingborgsFestivalen bara är en gång om året, det är där jag köper alla väskor. Nu låter det som jag har en miljon väskor vilket inte stämmer men 3-4 st är det iallafall. Aja.. kom av mig lite där. Poängen var iallafall att de som inte fick inträffa inträffade. Batteriet var slut :< Huhhuu

Kändes som man tappade hjärnceller per sekung man satt där. För att återhämta mig efter mitt bankärende och den mentala tortyren gick jag till mitt gamla favoritställe för att köpa falafel, ny ägare nu så är inte riktigt samma sak. Men snorbilligt är det så de passar mig, middag för 20:- som man blir mätt på. Jag beställde in "två extra stora falafelrullar samt två dricka" tänkte jag kan lika gärna bunkra upp hemma. Så frågar han mig i kassan "- ska du äta här"

fiiiine jag kanske gått upp nått kilo men komigen nu? :o

Dagens bild


Jag kan misslyckas med allt !

Måste nog ta tillbaka det där med säkra kort. Det gick misslyckas med pannkakor också.
Jag tänkte (eller inte tänkte) att man kanske kunde ha i blåbär o hallon i smeten så blir allt en fin färg. Ptjaa, fin färg blev det ju förvisso.


Men konsistensen? :o

Uludag Gazoz var en fail, who knew? :o

Uppdatering.


Jaaaja, namnet och förpackningen gav iväg lite konstiga vibbar borde sett de som en ledtråd redan där. Den smakade som en blandning av för mkt kolsyrat vatten och lite utblandad sprite med socker i. Bah, otur. Jag som verkligen var sugen på hitta nån konstig favorit. Men men Sprite/Cola/Fanta är inte störst utan anledning. Får väl nog ta och inse mitt nederlag denna gången. Nu ska jag göra mig lite pannkakor istället. Har t.o.m hallon och blåbär jag ska ha på <3 Avslutar dagen med säkra kort.  


Min blomlåda > din blomlåda

Min blomlåda äger er allas blomlådor utan att blinka för i min växer det faktiskt
GR.. Wait for it ..ÄS.


Det växer GRÄS?! Känns som fel säsong, fel ställe, fel allting. Men lite hardcore känns det ändå på nått sätt.
Snacka om att inte bry sig.

Özens Allfrukt

Handlat mat !

Slut på silkeslena toa pappret Micke alltid köper. Nu har det tagit slut och det är dax att gå tillbaka till rivgärns pappret man är uppfostrad och uppväxt med! Suger lite, men jag är för snål för att betala dubbla för ett mjukare papper, tanken är väl att jag inte ska sitta på toan speciellt länge ändå.
Jag har faktiskt försökt bli en sån där som tar med sig korsord till toaletten och sitter där 20-30 minuter. Förstår inte charmen med det riktigt. Jag har det helt enkelt inte i mig. Det är ju inte bekvämt eller trevligt o spendera mer tid än nödvändigt där inne. Sen en annan sak jag kom och tänka på är vad dum jag måste se ut när jag går. Jag får rätt konstiga tankar upp i huvudet. Den ena dummare än den andra. Ibland är dem så skumma att jag hinner bli uttråkad av mig själv innan jag hoppar över till nästa tanke. Som idag gick jag och funderade på hur de skulle vara att bli döv. Om man skulle kunna behålla sitt tal även om man inte hörde sig själv tala. Med tanke på att döva människor som lär sig tala, pratar ju på ett speciellt sätt (Insert valfri politisk korrekt kommentar här).

ANYWHO...Så jag går där påväg till affären och mimikar fram ord medans jag lyssnar på min mp3 spelare. Och låtsas att jag är döv som ska tala utan att höra mig själv och funderar lite på hur snabbt man tappar sitt uttal. Sen slår det mig vad dumt allt detta måste se ut om någon ser mig när jag går där i min egna lilla värld. Men de värsta är att jag gör sånthär väldigt ofta. När jag tror ingen ser mig.

Undra om det beror på att jag inte har mina glassögon på mig. Om jag inte ser dem ser inte dem mig heller -Teorin ?  Eller om jag möter en gammal vän på gatan och hälsar sen 10 meter efter jag gått förbi dem hur jag då brukar återuppleva mötet i mitt huvud med mimik och allt. Kan inte dra mig till minnes att jag kommer på att jag "upptäckt" folk i sina egna tankar på det sättet speciellt ofta vilket får mig att undra. Gör folk såhär rent allmänt eller är det bara jag som är udda nu igen?Min favorit butik hittar man på söder, Özens Allfrukt. Den är skit rolig, man vet aldrig vad man kommer  hitta. Jag har under åren gått på lite nitlotter, sist jag kände mig wild and crazy och köpte något som jag inte kan förstå ännu mindre uttala gick det väl handen på hjärtat inge vidare. MEN misströsta icke! Jakten går vidare. Dagens försök blir denna drickan. Misslyckas den har jag en backup plan, två konstiga frukter jag aldrig sett förrut. Synd jag inte tog kvittot kom jag på nu, då hade man ju kunnat googla dem och kolla hur man äter dem.

Skulle ja tvingas hälla ut den snackar vi om 5,50:- här faktiskt. Idag lever jag farligt.
Wooop Wooop


LIIIIVING ON THE EDGE !Dagens bild


Dagens bild


Kärlek.

Kärlek.

Jag älskar kärlek, att vara kär och att bli älskad. Att känna trygghet..fast i verkliga livet är jag rätt trött på kärlek. Kanske därför jag dränker in mig i filmens värld istället. Jag har en förmåga att verkligen leva mig in i filmen om det är en bra film det vill säga. Så mycket att jag kan t.o.m få pirr i magen. Verkligheten blir ändå aldrig lika fin som på bio. Så undrar om jag kanske borde sluta kolla på kärleksfilmer? Känns som det förstör lite min verklighetsuppfattning.

Where is my happily ever after?
Som den kärleks junky jag nu är så slukar allt i den film genen. Såg precis, leap year. Det var riktigt bra mysfilm. A+
Dagens bild


Movie night

Idag har jag sett en riktig klassiker ifrån 1977. Den var t.o.m bättre än jag minns den. Nostalgi och se filmer som inte är data animerade för fem öre. Minns inte sist jag såg den men borde vara ca: 12 år sen nu. Men vi måste börja beta av hans Disney film hylla. Han har bestämt sig för att samla alla disneyfilmer som finns på blueray och hans första beställning har precis kommit. En stor hög med filmer för nätta 6k. Lal :)
Sen gick jag och bo och hyrde film. Jag försökte locka med en kärleks film (självklart) han kontrade med action(vad annars?) och så höll vi på en stund tills vi kom överens att hyra Bounty Hunter. Det var tur vi gjorde det för den var faktiskt oväntat bra. Minns jag sett en trailer på den för länge sedan och hade förutfattade meningar över att den skulle vara väldigt överdriven och "amerikansk". Men det var precis min humor, jag gillar Jennifer Aniston men för att vara ärlig så är inte hennes filmer någon höjdare. Förrens nu. Så den rekommenderar jag. Vi köpte självklart lite candy och Bo's obligatoriska dricka också självklart. Ingen Movie Night utan Dr.PepperFick hälsa lite snabbt på missionärerna idag också. De verka jätte trevliga, ena snubben hade bara varit i Sverige i tre dagar. The poor guy vet inte vad som väntar honom med en svensk vinter. Vet väl i och för sig inte så mycket om vädret i Arizona men har svårt att de att det kan vara sämre än här.Blev lite Heroes of Newerth games också för att avsluta kvällen. Fast tror ju inte jag somnar änn på ett tag.

Just det! Vi träffade hans granne i hissen. Waaooo så söt hund.. right Bo? Det var hunden som var söt. :P

Tivoli i köpenhamn <3


Man brukar ju säga att julen är mest till för barnen och jag är nog de största barnet av dem alla så passar mig perfekt. Men för att ha något att gå på så jag inte går helt bananas så har jag en regel för mig själv. Så fort jag ser första julpyntet någonstans i HELA helsingborg är de fritt fram för mig att överdriva med mitt. Jag brukar alltid vara först med att plocka fram och sist med att ta bort allt glitter och ljus.. AAW blir helt till mig bara jag tänker på det. xD Älskar jul!  är så jul sugen.

Började för ett par veckor sedan av nån skum anledning, nu verkar jag smittat av mig också fick en spotify lista igår av Bo med enbart jul musik. :D Finns inget mysigare än att vakna och ligga kvar i sängen och titta på julgrannen och mysbelysningen och alla goda dofter som väger över kattlådans egna odör :P Björn sa precis att de börjat julpynta på en pizzeria i karlstad. Tycker nästan de räknas :] Något jag alltid gör vid jul är att åka till köpenhamn och gå på deras underbara julmarknad på tivoli.

Hoppas jag har möjlighet att åka dit i år igen. Bästa känslan som finns att stå och krama om någon man älskar medans det luktar glögg och brända mandlar i mysbelysning.


man's got to do..

Good morning!

Yes, jag vaknade nu.. en normal människa kanske skulle ha lite ångest men jag är nöjd bara om jag sover något överhuvudtaget. Har haft så himla svårt att somna på sista tiden. Skit jobbigt.

Är så jäkla stressat över allt ska göra nu för tiden. När jag blir för stressad gör jag bara ännu mindre. Halvbra funktion jag har där :p Just nu så vill jag riva ner gardinerna (om jag skulle ha några) och skrika lungorna ur mig. Men det löser ingenting. Har visserligen inte provat ..men...

Igår blev de en hel del Achivments, vissa som jag kliat mig i huvudet på riktigt länge lyckades jag med igår. Så lätt vissa saker är bara man tänker rätt. Känns lite som livet .. öh.. well om jag börjar jämföra SC med irl så kanske jag borde sovit lite längre :S

Idag borde jag städa (läs borde) har verkligen ingen lust. Guess a man's got to do what a man's got to do.

Dagens bild


RSS 2.0